Hirtshals Fyr
Oplevelser hele året

I Hirtshals, Tornby og Tversted

Rønne`s Atelier og Udstilling

Den lange hvide kyststrækning, det brusende Vesterhav og friske havluft, de store dybe skove og det smukke landskab er alle elementer, som gør Hirtshals, Tornby og Tversted til en populær feriedestination. Her har I alle muligheder for at komme tæt på naturen, uanset om I har hang til selv at være aktive eller om I foretrækker at fordybe jer mere stille i naturoplevelserne, så har vi pladsen og mulighederne.

Området byder på mange gode vandrestier og cykelstier, rideruter og MTB spor. Her er gode muligheder for fiskeri, fuglekiggeri, og naturoplevelser for hele familien. Dertil kommer gode restauranter og caféer, spændende attraktioner for hele familien, masser af shopping-muligheder og mange små skønne kunsthåndværkere, som ligger som perler på en snor langs kysten.

Hirtshals, Tversted og Tornby byder på oplevelser hele året for alle, en afslappet stemning og en god portion gæstfrihed. Her er alle velkomne - også hunden.

På Hirtshals Turistbureau kan I få inspiration til jeres ferie, forslag til aktiviteter, anbefalinger af caféer og restauranter og meget mere. Så kig endelig indenfor.

Aktiv ferie

Naturoplevelser

Oplevelser for børn

Attraktioner

Shopping

Kunst & Kultur

Kirker