Aktiv i naturen

Aktiv ferie i Hirtshals, Tornby & Tversted

Foto: Aage Møller Pedersen

Tag på opdagelse i vores skønne område på en aktiv måde og brug naturen. I Hirtshals, Tornby og Tversted er der aktiviteter for hele familien, som er både udfordrende og sjove.

I området omkring Hirtshals, Tornby og Tversted er der rig mulighed for at være aktiv i naturen uanset om du er til vandring, cykling, fiskeri, ridning eller aktiviteter for hele familien, som for eksempel fodboldgolf eller kanosejlads. Området byder på mange cykelruter og vandrestier, som viser dig rundt i den storslået natur. Her findes store nærtliggende klitplantager, hvor du har mulighed for at være aktiv og benytte faciliteterne.

Nordjylland bliver blandt hestefolk kaldt for ”Lille Island”, både pga. vores smukke landskab og pga. de mange islænder-heste, som pynter i vores landskab. Danmarks længste riderute Rideruten.dk løber gennem området fra Tornby, over Hirtshals og Tversted og videre mod Frederikshavn. Det er tilladt at ride på de dertil anlagte spor i klitplantagerne.

Mange kommer til Hirtshals for at fiske - og med god grund. I Hirtshals kan I fiske fra molen, fra strandene eller tage med en lystfiskerbåd ud på det åbne hav. Hirtshals har ikke mindre end 9 turbåde, som hele året tager på lystfiskerture.

På Hirtshals Turistbureau kan I få kort over cykelruter, vandrerruter og købe fiskekort til din aktive ferie.

Liste
Kort