Toppen af Danmark
Vinter i Hirtshals

Jul i Hirtshals, Tornby & Tversted

Julen i Hirtshals, Tornby og Tversted byder på masser af oplevelser for hele familien - uanset om man er til frisk luft og røde kinder eller julemarkeder og julemad. 

Er juleferien og tiden lidt for forudsigelig og trænger man til at opleve anderledes aktiviteter? Læs med her og se hvad man kan opleve i vores spændende område, hvor der er noget at lave for alle. Oplev alt fra en jul på havet til en guide til at lave sin egen jule-bjesk.

I Hirtshals, Tornby og Tversted er der noget at lave for enhver eventyrer. Er man til oplevelser i naturen er der mulighed for både spænding og fart på en af områdets MTB ruter og for fordybelse og ro på lange traveture i klitplantagerne eller langs strandene. Efter blæsevejr kan det endda være, at du er heldig at finde rav i brændingen. 

Er man lidt mere på dybt vand i forhold til, hvad man skal lave og trænger til en spændende udfordring, vil vi anbefale en tur med nogle af vores dygtige lystfiskere. Få en juledag på havet og se, om det er muligt at få fangst til julebordet.

Er man til det våde og lidt stærke, kan man opleve bjeskens historie på Hirtshals Museum og endda lave sin egen julebjesk.