Toppen af Danmark
Vinter i Hirtshals

Juleferie i Hirtshals, Tornby & Tversted

Tilbring december måned med et besøg i Hirtshals, Tornby eller Tversted. Her er julestemningen stor og mulighederne for hyggelige, sjove og anderledes stunder mange. Udforsk den vilde natur, tag på julemarkeder eller benyt jer af nogle af de mange sjove tilbud for store og små. 

Julen er en tid, hvor hygge, samvær og sjov er i fokus. I Hirtshals, Tornby og Tversted-området findes der muligheder for alle. Har man brug for overnatning, kan man booke et af vores dejlige sommerhuse på feriehuse.dk eller tage et ophold på et af områdets hoteller. Alle steder er helt i et med naturen – rolige og smukke. Dette vil med garanti være med til, at julefreden kan sænke sig.

Udforsk områdets lækre restauranter, hvor der med sikkerhed vil være noget til alle smagsløg. Her kan man både finde traditionelle, klassiske spisesteder samt nyskabende, gastronomiske restauranter – alt sammen noget der skal opleves før eller siden.

Området bærer stor præg af dets maritime industri, hvor man til hver en tid kan købe lækker, frisk fisk fra Hirtshals Havn.

Oplev julemarkeder, julefrokoster og oplevelser i stor stil, når området byder på et utal af arrangementer over julen. Oplev alt fra en jul i havets tegn på Nordsøen Oceanarium til kunsthåndværk med gløgg og æbleskiver rundt på gallerierne.

Når tilbuddene bliver for mange kan man også bare benytte sig af den, rå friske natur, der ligger lige uden for vores dør. Her kan man vandre i klitplantagerne og gå på opdagelse på strandene og i skovene.

Jul for børn i Toppen af Danmark
Pige med juletræ
Juletid på Børglum Kloster
Jul på Børglum Kloster