Toppen af Danmark
Vandrerstier ved Hirtshals

Naturen i Hirtshals, Tornby & Tversted

Bro ved Uggerby

På Toppen af Danmark ligger Hirtshals, Tornby & Tversted omgivet af hav, skov, skøn natur og masser af frisk luft. Hvert år kommer turister til området på grund af den 30 kilometer lange kyststrækning med en storstået natur, der imponerer de fleste. Et kig ud over området, er et kig ud over et historisk landskab, som er fyldt med historier. Istiden har formet det smukt kuperede terræn, det flade klitlandskab og rundt omkring i området findes beviser på liv og bosætning langt tilbage.


Området byder på skønne, indbydende, brede sandstrande og store klitplantager. Her er masser af oplevelser året rundt for hele familien. Naturen giver gode muligheder for en aktiv ferie, sjov leg på strandene og i vandet, cykelture i skovene eller langs kysten, eller hyggelige vandreture. Mange benytter sig også af muligheden for at studere det talrige fugleliv, der er i området. Skal det være ren afslapning, kan du smække benene op og nyde udsigten over det flotte, nordjyske landskab.

På Hirtshals Turistinformation kan I få inspiration og kortmateriale over cykelruter, vandreruter samt rideruter og købe fiskekort til den aktive ferie.

Flere oplevelser i Hirtshals, Tversted og Tornby

Overnatning i det fri
Overnatning i det fri
De bedste naturoplevelser i Toppen af Danmark
Råbjerg Mile
Hirtshals Fyr
Hirtshals Fyr