Toppen af Danmark
Metropol i Hjørring

Shopping i Hjørring

Hjørring er en meget levende handelsby, der indbyder til shopping hele året rundt. Den lange gågade snor sig gennem Hjørrings centrum. Her ligger butikker side om side med cafeer og restauranter. 

Med den hyggelige Stokbrogade i vest og det brusende Metropol ShoppingCenter i øst har Hjørring alt hvad shopping-hjertet kan begære. Her findes et væld af spændende butikker, restauranter og specialforretninger med alt fra smykker, designmøbler og boligudstyr til sko og beklædning. Midt i Østergade findes også en dejlig legeplads for de mindste.

Metropol Shoppingcenter
Shop indendørs i Metropol ShoppingCenter. Her finder du et mix af inspirerende butikker, som indbyder til spændende shopping-oplevelser. Foruden specialforretningerne findes caféer, supermarkedet Kvickly og på første sal kan du besøge biblioteket og træne i fitnesscenter.

Velassorterede supermarkeder
Overalt i Hjørring findes der større og mindre supermarkeder. Her er rig mulighed for alt fra delikatesser til discountvarer. Supermarkedernes åbningstider varierer, men fra kl. 7 om morgen til kl. 22 om aftenen kan du altid finde et åbent supermarked. Her er et udvalg af supermarkeder i Hjørring: Føtex på Bispetorv, Meny på Frederikshavnsvej, Rema 1000 på Trollhättanvej og Odinsvej samt discountkæderne Netto på Bispensgade, Fakta på Sct. Olai Plads, Aldi på Frilandsvej og Lidl Åstrupvej.

Bispetorv Bycenter
Et moderne centerområde lige uden for bymidten i nær afstand til banegård og busterminal med supermarkedet Føtex, som har et stort udvalg og egen bager- og delikatesse-afdeling, Elgigangten, Toys'R'us, Harald Nyborg og andre større forretninger. Her er gode parkeringsforhold. Og trænger du til et hvil finder du også en hyggelig café med bl.a dansk smørrebrød.

Parkering
Der er ca. 2500 offentlige p-pladser i Hjørrings centrum. En del af disse pladser er i afmærkede båse langs kantsten. Vær opmærksom på, at der er indført tidsbegrænset parkering på nogle parkeringspladser, så skal du huske at stille parkeringsskiven. Du skal også være opmærksom på at nogle parkeringspladser er privatejede og der kan gælde andre regler. I kælderen i Metropol ShoppingCenter er det muligt at parkere gratis i 3 timer. Også her skal parkeringsskiven indstilles. Hent en gratis parkeringsskive hos Hjørring Turistservice på Hjørring Bibliotek i Metropol.

Krummes Tog Hjørring

Hjørring Handels "Krumme tog"
Midt i gågaden på Springvandspladsen findes en "hovedbanegård", hvorfra Krummes flotte tog kører hver lørdag mellem kl. 11.00 - 13.00. Turen rundt i Hjørring midtby er gratis. Forrest sidder lokomotivfører Krumme, der altid er positiv og glad, i sin flotte røde jakke, høj rød hat og med hvide handsker.

Hjørring Gavekort
Et Hjørring-Gavekort er en fantastisk gaveide, som giver modtageren rigtig mange muligheder. På Hjørring Handelsstandsforenings website finder du en oversigt over, hvilke butikker der tager i mod gavekortet. Gavekortet kan købes i Kvickly, Meny, Føtex og på Vendsyssel Historiske Museum.

Åbningstider
Butikkerne i gågaderne har typisk åbent mandag til fredag kl. 10 til 17.30 og lørdag kl. 10 til 14. I Metropol Shoppingcenter har specialbutikkerne åbent mandag kl. 10-19 og lørdag kl. 10-16.