Hotel Herman Bang

Hotel Herman Bang

  • Adresse: Tordenskjoldsgade 3 , 9900 Frederikshavn

BEST WESTERN Hotel Herman Bang er er Frederikshavns ældste hotel, som i dag fremstår renoveret i stilfuldt design. Det er et byhotel med nostalgi og charme.

Information

Hotellet er beliggende i hjertet af Frederikshavn i gåafstand fra gågaden, som byder på mange specialbutikker og restauranter. Der findes særdeles gode p-forhold bag hotellet, og du finder både færgehavn og banegård få minutters gang fra hotellet.
Indretningen af de 53 værelser, i forskellige kategorier, forener fortid og nutid, og opfylder både forretningsgæstens samt turistens ønsker. Alle værelser er indrettet med skrivebord, fladskærms-tv, føntørre, klædeskab, badeværelse samt trådløst Internet.
Wellnesscenteret DenSyvendeHimmel i hotellets lobby har unikke spa & wellness faciliteter, og tilbyder oplevelser og afslapning ud over det sædvanlige.
Byens populære restaurant Empire er en del af hotellet. Her er stilen er en blanding mellem den Amerikanske DINER kultur med lån fra den kendte amerikanske ’Bar and Grill’, hvor stemningen er uhøjtidelig, hyggelig og med en altid god stemning.
Vi byder hjertelig velkommen på et charmerende og unikt byhotel.
BEST WESTERN Hotel Herman Bang er er Frederikshavns ældste hotel, som i dag fremstår renoveret i stilfuldt design. Det er et byhotel med nostalgi og charme. Her finder du wellnesscenteret DenSyvendeHimmel og Restaurant Empire – en Amerikansk Diner.