Hotel Lisboa

Hotel Lisboa

  • Adresse: Søndergade 248 , 9900 Frederikshavn

I den sydlige del af Frederikshavn, tæt på en storslået natur med råvildt i Dyrehaven, stranden og det smukke Bangsbo-område, finder du det charmerende lille familiedrevet Hotel Lisboa.

Information

På Hotel Lisboa kommer du til at bo på et hyggeligt lille familiedrevet hotel i den sydlige del af Frederikshavn. Her er der fokus på hver enkelt gæst, og det er vigtigt for dem at yde en god service. Du bliver derfor taget imod med åbne arme og med en stor portion imødekommenhed.

Hotel Lisboa ligger tæt ved den storslåede natur i det smukke Bangsbo-område og tæt på det charmerende lille fiskerleje, Sæby. Der er gode MTB- og vandreruter lige i baghaven, og der er mulighed for paddleboarding ved den lille Marina tæt på hotellet.

På Hotel Lisboa kan du vælge tre forskellige værelsestyper; Budget, som er lyse og fine retro værelser, Standard, som er lyse og hyggelige værelser, og Superior, som er flotte og luksuriøse værelser.

Inkluderet i prisen tilbydes en stor dansk morgenbuffet, som indeholder et udvalg af lokale, økologiske, danske og hjemmelavede produkter. Køkkenet vil være behjælpeligt med frisksmurte madpakker, hvis du skal på tur.

I restauranten serveres mad af sæsonens lokale råvarer – alt er lavet fra bunden med fokus på den gode smagsoplevelse, og hotellets hyggelige bar har åbent mellem 11.00-22.00.