Det historiske Hotel Plesner ligger i gåafstand til byens museer, havnen og badestranden og der er kun få skridt til centrum. Hotellet har en afslappet og uformel stemning, hvor hver gæst bliver kræset om, og der er plads til både badetøfler og habitter.

Hotellet blev grundlagt i 1906, og det er oprindeligt bygget som privat bolig af skagensarkitekten Ulrik Plesner. Hvis væggene kunne tale, ville de fortælle mange gode historier fra bygningen spændende liv.

I nutiden er alle hotellets værelser indrettet i en indbydende lys og skandinavisk stil. Ikke to værelser er ens - hverken i størrelse eller indretning, dog har alle en dejlig behagelig Hästens seng, så du er sikret en god nattesøvn.

Hotellet har også egen privat gårdhave, der ligger som en grøn oase, hvor du kan slappe af og nyde solen på liggestole eller i loungeområdet.

Den lækre morgenbuffet byder på friskbagt brød, hjemmelavede specialiteter og ikke mindst en herlig hybenkompot. Efter endt morgenmad er du helt klar til alt hvad Skagen byder på.

Andre oplevelser i Toppen af Danmark

Hotel Plesner - SKAGEN, Holstvej 8, 9990 Skagen, +45 98 44 68 44, plesner@hotelplesner.dk, www.hotelplesner.dk