Toppen af Danmark
Julemarked på Børglum Kloster

Jul i Løkken

I Løkken byder, der på mange aktiviteter og hyggelige arrangementer. Hele familien kan samles til nogle intime og stemningsfulde dage, når over 100 stearinlys tændes på Børglum Kloster, når julemanden kommer sejlende til Løkken og der oser af jul til julemarkederne.

Jul i Løkken
Bolcheriet Løkken
Jul i Løkken

Juleshopping

Shop; julegaver, mandelgaver, gaver til pakkespil og gaver til værtinden. Tiden er virkelig inde til at give og tænke på andre. I Løkken har butikkerne åbent hele året rund  og alle sammen holder åbent både lørdag og søndag. Foretrækker du at shoppe og handle, når der er færrest mennesker, så kan du shoppe online hos nogle af forretningerne. Er du I tvivl hvad din særlige person skal have, så køb et gavekort til butikken eller hele Løkken.  

Shop julegaver i Løkken
I Løkken finder du julegaver til hele familien.

Butikker i Løkken

Shopping Løkken

Juletid på Børglum Kloster

Selvom at Børglum Kloster ikke vil kunne gennemføre deres traditionelle og højtidlige juleweekender, så kan du her på siden få en idé om, hvad det var man havde at se frem til.

Jul på Børglum Kloster

Juletid på Bøglum Kloster

Restauranter og Caféer 

 Restauranterne i Løkken gør et stort i arbejde i, at du kan nyde julen endnu mere. Hvad med at sætte til brods til Mortens Aften og få alt det and du kan spise? Eller hvad med at samle de bedste du kender til julefrokost hos Action House? Mulighederne er mange, og julen handler også om den gode mad med en masse smag. Spisestederne byder også på à la carte menuer og take-away. Søger du lækkert nytårsmad, men vil helst slippe for at lave det? Så se længere nede på siden her. Både Restaurant Løkken Badehotel og Huset HAVS står til rådighed d. 31. december.

Jul i Løkke
Saml jer rundt om bordet til noget helt specielt

Spis godt i Løkken

Restauranter i Løkken

Juleferie i Løkken

Skal I væk under julen, kan man snildt nyde en juleferie i Løkken. Tænd op i en brændeovn i et dejligt traditionelt sommerhus eller find den perfekte lejlighed til jer i byens centrum. For at se alle overnatningsmuligheder i Løkken så se med her

Ekstrem rå og yderst smuk

Naturen kan vise sig lige så smuk og forunderlig i vinterhalvåret, som i sommerperioden. Oplev Vesterhavet vise tænder med frodig bølger ind over Løkken Mole og se hvordan vandet nærmer sig klitterne. Lige så barsk vinteren kan være, lige så smuk kan Løkken tage sig ud set fra klitterne, når sneen dækker de gamle huse og stier i byen. Vi glæder os til dit besøg i juletiden i Løkken.

Hvad står der på menuen?

Hvorvidt det er til et selskab eller om det kun lige er jer to, så kan du bestille en nytårsmenu fra vores restauranter, Restaurant Løkken Badehotel eller Huset HAVS. Det er også muligt at bestiller nytårskurvertter hos supermarkederne og byens egen slagter.

 

Vi ønsker dig og din familie en rigtig dejlig jul og godt nytår. Vi glæder os til at se jer igen i 2021. Med mange hilsner fra alle os i Løkken!

Nytårsaften i Løkken

Hvad er der ellers?

Naturoplevelser i Løkken
Løkken Strand
Vinter i Løkken
Løkken vinter
Oplev mere Løkken
Jul i Løkken
Tilbage til forsiden
Vandretur igennem klitterne i Løkken