Friske kvalitetsvarer til enhver tid

Anført af indehaver og ejer, Helene Aaen, er Klostergyden Fisk i dag en veletableret fiskeri-institution i Nordjylland. Her arbejdes hele tiden på at styrke deres kodeks, hvor personlighed og kvalitet er nøglebegreber.

Det er absolut ikke bare en fiskehandler i gængs forstand, men et fiskehus, hvor vægten lægges på råvarer af allerhøjest kvalitet.
Af samme grund stræber de altid efter at bringe det friskeste produkt til deres kunder.

Hos Klostergyden Fisk håndfileteres de fleste fisk, da det er meget mere skånsomt mod fisken, end maskinudbening, som kræver meget store mængder vand - hvilket udvander fiskens smag og struktur. På den måde bevares den gode smag også meget bedre.

Helene er husets sjæl - og din garant for, at denne kvalitetsbutik altid er forsynet med friskfangede fisk. Der bliver aldrig gået på kompromis med kvaliteten.

Du kan sågar også handle online, da deres internetbutik er landsdækkende og døgnåben. I web-butikken hersker den samme høje kvalitet som i selve fiskeri-forretningen. Det vil sige, at fiskene som hovedregel handles om morgenen på auktion – og leveres samme dag til web-fisk kunderne.

Velkommen hos Klostergydens Fisk!
 


Klostergydens Fisk, Klostergyden 9a, 9300 Sæby, +45 98 46 42 40, klostergydens-fisk@mail.dk, www.Klostergydens-Fisk.dk

Andre oplevelser i Toppen af Danmark