Klostergydens Fisk

Vi har altid friskfanget fisk, stort udvalg i røgvarer og spændende fiskeretter - lige til at tage med hjem.

Hvis du vil holde fest hjemme kan vi levere flot anrettede specialiteter på platter eller anrettet på fade alt efter dit ønske - lige fra 2 personer til det store fiskegilde - alt er hjemmelavet.

Udendørs servering med atmosfære og sol.

Vi har søndagsåbnet samt ekstra åbnet i højsæsonen.

PRESSEMEDDELELSE

Fiskehus bliver landsdækkende

Jylland, Sjælland, Fyn. Klostergyden’s Fisk i Sæby leverer nu frisk fisk til hele Danmark. Fiskehuset i Sæby har haft stor succes med deres Web-butik og leverancer af fisk til hele Nordjylland i samarbejde med Post Danmark. Grundet den store interesse og efterspørgelse fra resten af landet, udvider vi nu den del af forretningen.

Nu kan fiskeelskere over det ganske land nyde godt af Klostergyden’s Fisk friske og lækre varer.

- Hidtil har vi kun dækket Nordjylland med friske fisk til døren, men interessen fra det øvrige Danmark har været så massiv, at vi nu udvider konceptet, forklarer fiskehusets indehaver Helene Aaen og uddyber yderligere:

- Vores populære fiskekasser kan man få leveret ved at gå ind på vores hjemmeside. I web-shoppen bestiller kunden sine fiske-varer, som herefter leveres på adressen i kølekasser fulde af is.

Klostergyden’s Fisk er meget opmærksom på kvaliteten og friskheden i forbindelsen med leverancerne af de populære fiskekasser.

- Fiskevarerne leveres i specielt fremstillede en gangs flamingokasser, forklarer Helene Aaen, og tilføjer om dette aspekt:

 

- Mængden af is i kasserne er så stor, at kassernes indhold forbliver afkølet. Det vil sige, at fiskekassens indhold kan holde sig frisk i mindst 24 timer.

- Gourmet-kvaliteten er helt i top hos Klostergydens Fisk, hvor vi er leveringsdygtige i såvel fersk, som røget fisk.

- På vores hjemmeside kan kunden enten vælge Ugens Fiskekasse eller selv lave sin fiskekasse og sammensætte sine varer efter eget ønske.

- Uanset om man ønsker fersk fisk eller gourmet-specialiteter så er vi
leveringsdygtige, forklarer Helene Aaen og tilføjer:

- Bare gå ind på hjemmesiden og se, hvad du har lyst til. Så sender vi det til dig. Og skulle du ikke være hjemme ved modtagelsen, så garanterer vi for holdbarheden de næste 24 timer. Vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Tværtimod.

Venlig hilsen

Klostergydens Fisk, v. Helene Aaen

Email: klostergydens-fisk@mail.dk

Webside: www.klostergydens-fisk.dk

Del denne side

Opdateret af:

Turisthus Nord aj@turisthusnord.dk
 

Kontakt

Adresse

Klostergyden 9a
9300 Sæby

Telefon

+45 98 46 42 40

Fakta

  • Branche

    • Jagt og fiskeri
    • Delikatesser

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.527456
Latitude : 57.334356