Krage Strand

Krage Strand ligger 2 km syd fra Hirtshals centrum, og her kan man virkelig mærke vestkysten. Her er høje klitskrænter og stranden er ca. 60 meter bred og 400 meter lang.

Stranden ligger ud til tannisbugt ud for Fyrklit Feriecenter. Tæt på området finder du også et stort sommerhusområde, hvor der hele året bor masser af feriegæster.

For at komme til stranden følger man kystvejen, hvor man hurtigt får øje på Hirtshals fyr. Følg vejen mod Fyrklit Feriecenter, og find her den mindre parkeringsplads. Fortsæt ned ad den charmerede lille gangsti igennem klitområdet ned på Krage Stand.

Stranden er af fin sandbund, men har revler og der kan være understrøm. Det er altid vigtigt at være opmærksom på strandens forhold når man bader.

Strandens forhold gør stedet ideelt til surfing og vandsport.

Krage Strand er også perfekt for lange gåture, og der er rig mulighed for at nyde godt af den gavmilde natur i området. På stranden er der mulighed for at finde rav i løbet af efteråret. Det eneste du behøver, er et par gode råd med på vejen, og dem kan du finde her.  

Dermed er der også rig mulighed for at slippe hunden løs på stranden i vinterhalvåret, men om sommeren skal hunden være i snor.

Del denne side

Opdateret af:

Hirtshals Turistbureau/Feriehusudlejning info@visithirtshals.dk
 

Kontakt

Adresse

Krage strand
9850 Hirtshals

Fakta

  • Faciliteter

    • Velegnet til windsurfing
    • Parkeringsplads i nærheden
    • Børnevenlig strand

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.9346359999
Latitude : 57.582642