Kunstudstilling v/Jarl Friis Mikkelsen - Børglum Kloster

"Nå Her Står jeg så" Kunstudstilling v/ Jarl Friis Mikkelsen

Oplev Jarl Friis Mikkelsens kunst, når han udstiller fra d. 14. april. 

Jarl Friis-Mikkelsen er velkendt i dansk medier, men de færreste ved, at kunsten har været en stor del af hans liv i omkring 20 år.
Tidligere har han holdt den kunstskabende side af sig helt privat - indtil nu. I påsken, og sommeren over, kommer dette til at ændre sig, når Jarl Friis-Mikkelsen udstiller sine værker på det næsten 1000 år gamle Børglum Kloster.


Kunstudstillingen rummer over 60 forskellige værker i acryl. Jarl Friis-Mikkelsens kunstværker er inspireret af den type oversigtskort som man blandt andet finder i storcentre, større kulturcentre og parker, hvor en rød prik angiver ’Her står du.’
Den røde prik repræsentere for Jarl Friis-Mikkelsen et symbolsk pejlemærke, og et udgangspunkt der muliggøre udforskning og opdagelse.
Dette afspejler sig i kunstnerens værker på udstillingen, hvor denne røde prik indgår i værkerne i forskellige afskygninger.


Den kendte dansker beskriver kunsten som værende helt uundværlig, idet kunsten for ham er livsforlængende, uddybende og til evig inspiration. For selvom Jarl Friis-Mikkelsens kunstnervirke tidligere har været privat, så er det en passion der ikke har sluppet grebet i ham efter 20 år.
Friis-Mikkelsens malerier har skiftet meget udtryk i løbet af årene og de værker man nu vil kunne opleve på Børglum kloster er mere simple i udtrykket end de tidligste kunstværker. Jarl Friis-Mikkelsen søger i sin kunst at finde frem til enkelthed i kompleksiteten.


Jarl Friis-Mikkelsen har en lang karriere bag sig i medieverdenen, men nu kommer den kendte dansker til at afsløre en helt ny side af sig selv, når hans kunstværker kan opleves af offentligheden i løbet af sommeren på Børglum kloster. 

Åbningstider / Tidspunkter

22/04/2019 - 25/08/2019 Mandag - Søndag 10:00 - 17:00

Del denne side

Opdateret af:

Løkken Turistbureau turistbureau@loekken.dk
 

Kontakt

Adresse

Børglum Klostervej 255
9760 Vrå

Fakta

  • Type

    • Udstilling
    • Kunst
    • Den Gode Historie

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.798699
Latitude : 57.37034