Løkken Strand

Løkken Strand. Stedet hvor du kan både slappe af og få dejlige oplevelser!

Den Hvide By
Mærk det bløde, varme sand mellem tæerne på en af Nordeuropas bedste badestrande - Løkken Strand. Den er 10 kilometerlang, med fint sand og har både bil- og bilfrie strækninger. I sommerhalvåret står de femhundrede private, hvidmalede badehuse på række langs stranden og reflektere såvel lys som måneskin og udgør navnet ”Den Hvide By”. Mellem Ndr. og Sdr. Strandvej, er der sandkonkurrence for børn, som er en stolt tradition på Løkken Strand. Det er også i denne strækning stranden er bilfri.

Kørsel på Løkken Strand – Eventyret forsætter..
Hvis du tænker at køre langs vandet til Nr. Lyngby mod nord, skal du ned via Ndr. Strandvej fra byen af. På denne strækning møder du også et levn fra 2. Verdenskrig. Mange bunkere er kommet til syne, efterhånden som havet har taget af klitten. I dag bruges bunkerne som gode læsteder på dage, hvor vestenvinden byder op til flyvesand. Det er også muligt at klatre på og i de gamle bunkers. Dette skal dog gøres med forsigtighed, da der kan være skarpe kanter og rustent jern, der stikker ud. Hvis du hellere vil syd på, mod Blokhus, kan du køre ned af Ny Strandvej.

Løkken Mole
Inden du kommer ned til stranden ved Sdr. Strandvej, kan du parkere bilen og gå ned til molen. Molen byder på mange aktiviteter ved vandet. Den er stadig væk i dag benyttet af det lokale fiskeerhverv og her har du mulighed for at opleve kutterne blive trukket ud og ind igen på land. Kommer de i land og tænker du at aftens menu skal bestå af frisk fisk, har du mulighed for at gøre en god handel med skipperne - og bare rolig, de kan nemt fiske noget op end bare rødspætter! Derudover er Løkken Moleleje stærkt trafikeret af lystfiskere, men er også et godt udgangspunkt for at nyde sin is eller løkken-bolchier med havudsigt. Man kan dog ikke hoppe i vandet fra molen. Men ved siden af molen kan du få dig et udsøgt sted at slå dig ned, og måske tage en tur i vandet, hvis det frister.

Skal der ske noget mere?
Har du svært ved at lade dig nøjes med sol- og strandbad, kunne det være et besøg værd hos North Shore Surf Shop. Du kan både leje udstyr og få undervisning af de garvede instruktører til surfing og SUB (stand up paddling).  

Del denne side

Opdateret af:

Løkken Turistbureau turistbureau@loekken.dk
 

Kontakt

Adresse

Ny Strandvej, Løkken
9480 Løkken

Fakta

 • Faciliteter

  • Velegnet til windsurfing
  • Toilet
  • Parkeringsplads i nærheden
  • Bilkørsel tilladt
  • Livredder i sommerperioden
 • Klassifikation

  • Tildelt Blå Flag

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.7023163999
Latitude : 57.3625675