Jul i Løkken

Foto: Benedicte I. F. von S. Løvendahl Rottbøll

I Løkken byder, der på mange aktiviteter og hyggelige arrangementer. Hele familien kan samles til nogle intime og stemningsfulde dage, når over 100 stearinlys tændes på Børglum Kloster, når julemanden kommer sejlende til Løkken og der oser af jul til julemarkederne. 

Begivenheder i Løkken

Oplev den magiske julefølelse i Løkken. Julemanden husker altid sit visit i Løkken og har små overraskelser med til de søde børn.

Lækre spisesteder

Besøg mange af Løkkens spisesteder, som serverer et velsmagende måltid.

Sov godt i Løkken

Find det rette overnatningssted til jeres juledage ved Vestkysten.

Shopping

I Løkken finder du et bredt udvalg til ham og hende.

Juletid på Børglum Kloster

Tilbring tiden med dine nærmeste på Børglum Kloster, hvor I kan opleve fire store julemarkeder.

Find åbningstiderne for byens butikker mellem jul og nytår her

Foto: Claus Brøndum

Ekstrem rå og yderst smuk

Naturen kan vise sig lige så smuk og forunderlig i vinterhalvåret, som i sommerperioden. Oplev Vesterhavet vise tænder med frodig bølger ind over Løkken Mole og se hvordan vandet nærmer sig klitterne. Lige så barsk vinteren kan være, lige så smuk kan Løkken tage sig ud set fra klitterne, når sneen dækker de gamle huse og stier i byen. Vi glæder os til dit besøg i juletiden i Løkken.

Rubjerg Knude

Naturen er fyldt med mystik når man bevæger sig udenfor med vinterluft på kinderne. Besøg Rubjerg Knude, den mægtige vandreklit og dens frygtløse fyr.

Find din lise ved Vestkysten

Kysten kan have lige så skønne dage i vinterhalvåret, som i sommerhalvåret. De kolde måneder sætter ikke en stopper for naturlig wellness og udendørsaktiviteter. Man kan komme på vandreture, fordrive tiden med lystfiskeri, surfe eller nyde varmen i en sauna med Vesterhavs-udsigt.

Trænger du til noget nyt til Nytårs aften?

Så kan du bestille en Nytårsmenu fra Restaurant Løkken Badehotel eller Huset Havs.