Toppen af Danmark
Frivillig til Løkken Molefestival

Frivillig i Løkken

Formålet ved at oprette denne sammenslutning er at samle lokale kræfter og ildsjæle, som ønsker at bidrage til forskellige aktiviteter i Løkken. I det vi har en samlet enhed, kan vi løfte i flok og opnå uforglemmelige og succesfulde oplevelser - og et godt sammenhold.

Det er de folk, med et positivt mind-set og motivationen for at skabe noget ekstraordinært, som er med at til at skabe udvikling.

Løkken Turistbureau står for koordineringen og det administrative arbejde, men modtager gerne gode ideer og hjælp til udførelse af ideerne og aktiviteterne. Tit og ofte er det personalet selv, der står på dagen og afholder aktiviteten, men jo større begivenhederne udvikler sig, jo flere der kommer, desto svære bliver det at udføre den pågældende aktivitet.

Derfor er det et mål fra løkken.dk og Løkken Turistbureau, at der bliver lagt vægt på frivillighed og sammenskabsfølelsen i byen.

En dag med frivilligt arbejde bliver jovist nemmere, men det bliver såmænd sjovere at være flere samlet omkring et bestemt formål - løkkendariske dage.

Lyder frivilligt arbejde og tæt samarbejde omkring turisme og lokale initiativer som noget for dig, så send en mail til info@loekken.dk med emnefeltet "Frivillig" i emnefeltet.

Opgiv venligst:

  • Navn
  • Telefonnummer
  • Interesseområder (kan både være praktisk og på ren organisatorisk plan)

Som frivillig i Løkken.dk er du ikke nødvendigvis medlem foreningen, men stadig omfattet af Persondataloven. Ved tilsagn om din frivillighed giver du således eksplicit samtykke til, at vi må bruge følgende informationer om dig.