Kuttere i Løkken
Velkommen!

Endelig er I her.

Løkken Turistbureau

Velkommen til Løkken. Hvordan kan vi hjælpe dig?

Hos Løkken Turistbureau giver vi dig gode råd og tips til dit ophold i området. Vi viser og vejleder dig, hvad det er man skal se og opleve, når man er i Løkken. Uanset om det er aktiviteter til familie, med små børn, til de eventyrlystne eller gode forslag til de madglade besøgende, vil man blive mødt med entusiasme for byen og regionen. Turistbureauet ligger inde med læsemateriale til jeres næste udflugt, og hjælper gerne med information omkring offentlig transport i lokalområdet og færgeoverfarter.

På Løkken Turistbureau kan vi hjælpe dig med at finde oplysninger om seværdigheder og attraktioner i Løkken området og i Toppen af Danmark.

Løkken - strandliv og aktiv ferie

Løkken er en livlig by, hvor der arrangeres en række begivenheder for både børn og voksne. Vi vil gerne have børnefamilierne vælger området til, da der er mange attraktioner og aktiviteter, som inddrager hele familien til store oplevelser ved Vestkysten. Dette kalder vi for Løkken i Børnehøjde, som kan læses mere om på denne side.

I gågaderne i Løkken ligger restauranter og cafeer med udendørs servering og butikkerne dør om dør er med til at give en pragtfuld stemning. Butikkerne gør gerne en ekstra indsats for at hygge om kunderne med musik, smagsprøver og den gode service. Bliv klogere på byens mange butikker og gode shoppingmuligheder her.  

Kontakt os

Tlf. +45 98 99 10 09

Mail: info@loekken.dk

Jyllandsgade 15

9480 Løkken

 

Åbningstider 2020

02/01/2020 - 05/04/2020

Mandag, tirsdag, torsdag og fredag: 10:00 - 15:00

Onsdage weekender og helligdage lukket

06/04/2020 - 21/06/2020

Mandag - fredag: 10:00 - 15:00

Weekender og helligdage lukket

22/06/2020 – 23/08/2020

Mandag – lørdag: 10:00 - 16:00

Søndage og helligdage lukket

24/08/2020 - 30/08/2020

Mandag - fredag: 10:00 - 16:00

Weekender og helligdage lukket

31/08/2020 - 31/12/2020

Mandag, tirsdag, torsdag, fredag: 10:00 - 15:00

Onsdage, weekender og helligdage lukket

01/01/2020 – 31/12/2020

Søndag, helligdag samt 31/12: LUKKET

Bestyrelse og forening

løkken.dk - erhverv, handel or turisme er en sammenslutning af tre tidligere foreninger, som er i dag ophørt. I dag varetager foreningen de samme interesserer som før, men med et større og bredere spectra. Foreningen driver turistbureauet i Løkken, som både assistere erhvervsdrivende såvel som turister. Turistbureauet udsender nyhedsbrev til medlemmer og andre tilhængere 17 gange om året, som har til formål at informere medlemmer omkring aktiviteter fra foreningens side og nyttige oplysninger fra kommune og andre aktører.

Foreningen løkken.dk

Løkken.dk er en forening, hvis formål er at varetage Løkkens interesser indenfor erhverv, overnatning, restauratørbranchen, handel, håndværk og turism...

Frivillig i Løkken

Formålet ved at oprette denne sammenslutning er at samle lokale kræfter og ildsjæle, som ønsker at bidrage til forskellige aktiviteter i Løkken. I det...

Nyhedsbrev

Løkken.dk opdatere medlemmerne med information jævnligt med et nyhedsbrev. Nyhedsbrevet bliver lavet og sendt ud af turistbureauet.

Gavekort

Som gæst eller lokal kan man købe et gavekort og bruge det i Løkkens butikker. Vi kalder det for Løkken Gavekort. Se hvor du kan bruge det henne og tj...

Jeg vil gerne læse mere om..

Glæd dig til dit ophold her i Løkken i det Nordjyske! Find mere information omkring overnatning, aktiv ferie, fornøjelser for hele familien og mange andre tips!

Aktiv Løkken

Byen tiltrækker både surfere og paraglidere til Løkken Strand, hvilket gør at man har mulighed og de bedste rammer for at prøve kræfter med Vesterhavets bølger. Foretrækker man at holde sig på land, er der også mulighed for det både på cykel og med vandreskoene.

Restauranter og cafeer

Året rundt kan du nyde mad lavet med kærlighed og på fantastiske råvarer fra lokale producenter. Her får du en bid af Løkken, når du spiser grøntsager...

Løkken i børnehøjde

I Løkken findes der spændende steder med aktiviteter for både piger og drenge i alle aldre!

Overnatning

Sov godt i Løkken! Når du har været på stranden, dyrket din sport, leget med børnene og har spist godt, så trænger du sikkert til en god nats søvn. Fo...

Oplevelser

Under dit ophold, vil du finde et hav af oplevelser både inde i og udenfor Løkken.