Sauna Løkken

Oplevelserne i Løkken står i kø

Løkken

Oplevelser i Løkken

Skøn natur, og masser af aktiviteter for hele familien. Naturen omkring Løkken er mangfoldig, hvor der er masser af spektakulære naturoplevelser. Gå på opdagelse i Løkkens historie og besøg forskellige attraktioner, som området byder på.  

Aktiviteter i Løkken

Oplevelser i Løkken

Kunst, kultur og historie i Løkken

Vil du opleve lokal kunst, kultur og historie i Løkken?

Løkken i børnehøjde

I løbet af sommeren arrangeres der forskellige aktiviteter, som børn kan være med i. Hvad med for eksempel med miljødage ved det gamle redningshus, hvor en naturvejleder viser og fortæller om havbundens små dyr. Eller hvad med et være en bolchiekoger for en dag på Bolcheriet?

Aktiv Løkken

Byen tiltrækker både surfere og paraglidere til Løkken Strand, hvilket gør at man har mulighed og de bedste rammer for at prøve kræfter med Vesterhavets bølger. Foretrækker man at holde sig på land, er der også mulighed for det både på cykel og med vandreskoene.

Shopping i Løkken

Løkken byder på mange forskellige tøjbutikker og special forretninger.

Tøj og mode

Hos tøjbutikkerne i Løkken finder du et bredt udvalg mellem mærker og tøjstil.

Livstil og gourmet

I Løkken kan du besøge specialbutikker med et hjerte for "made in Løkken" .

Dagligvare og apotek

Store supermarkeder fyldt med gode råvare og produkter af god kvalitet.

Flere store oplevelser

Fårup Sommerland

Fårup er en af Danmarks største turistattraktioner med masser af vilde, sjove og vanvittige våde aktiviteter for hele familien. Alt lige fra vilde rutsjebaner og Børnetivoli til Danmarks største og vådeste vandland. Der er mere end 60 forlystelser – og når entréen først er betalt, er alle ...

Aalborg Zoo

Aalborg Zoo er åben 363 dage om året – og ikke to dage er ens. Med langt over 100 forskellige eksotiske dyrearter er der lærerige oplevelser til hele året.

Nordsøen Oceanarium

Nordeuropas største akvarium byder på spændende eventyr under havoverfladen. Mød klumpfisken, de legesyge sæler og stimevis af havdyr. Året rundt er der sjove aktiviteter for hele familien  - et besøg værd i al slags vejr!

Løkken Molefestival

Foto: Toppen af Danmark