Toppen af Danmark
Løkken Mole
Løkken Mole

Forår i Løkken

Nyd foråret i Løkken med enestående natur og utallige muligheder for en aktiv ferie med skov, hav og klitter som legeplads. Her finder du ro og tid til fordybelse, eller de perfekte rammer for en familieferie med masser af aktiviteter og begivenheder for børn. 

COVID-19

Der tages forbehold for at visse aktiviteter/steder kan være omfattet af COVID-19 restriktioner, og kan enten have lukket eller har omstruktureret sig væsentligt. Vil man undgå skuffelser, anbefaler vi, at man kontakter det på pågældende sted først.

Book overnatning med plads til alle

Påsken er altid en eftertragtet tid for en smuttur i sommerhus, og med helligdagsferierne lige rundt om hjørnet, venter der hygge og lune forårsfornemmelser i sommerhusområderne. I Løkken venter der et bredt udvalg blandt sommerhuse hos de lokale feriehusudlejningsbureauer. Kontakt dem i dag for at høre, om dit drømme sommerhus.

Påske-Banko

"BANKO!" Amalie & Lisa fra Løkken Turistbureau afholder endnu engang Live Banko. Gå ikke glip af en hyggelig aften i festligt selskab og med fede præmier på højkant! 

LIVE BANKO (Påske edition)

Oplev foråret i Løkken

Særligt om foråret er vandre- og cykelture rundt om Løkken en oplevelse. Ved havet er der højt til himmelen, og det klare lys forfølger dig overalt i landskabet. Løkken er et fantastisk sted for børn. Du kan slå dig løs i Action house, hvor der er mange aktiviteter for store og små. På Bolcheriet kan man opleve bolchekoger slynge kilovis af bolchemasse på krog. 

Forårsvidunder

Hvert år vidner indbygger og turister den årlige tradition af ladvogne fare igennem by og strand i pendulfart. Det er ikke hver dag, man ser klodset træhytter flyttet. Frem til maj har badehusejerne gået i arbejdstøjet for at gøre deres badehus klar til endnu en sæson. Læs mere om badehusene og deres mystikke virke på Løkken Strand lige her.