Frisk fisk
Uuuhmmm!

Spisesteder i Løkken

Smagen af Løkken

Året rundt kan du nyde mad lavet med kærlighed og på fantastiske råvarer fra lokale producenter. Her får du en bid af Løkken, når du spiser grøntsager fra byens "baghave", nyder friskfanget fisk fra vores kuttere og slukker tørsten med velbrygget øl fra byens eget Bryghus.   

Liste
Kort
Foto: Mikkel Heriba

Friskfanget fisk

Har du lyst til at tilberede din egen smagfulde fisk direkte fra Vesterhavet?  

DIREKTE FRA KUTTERNE

Løkken er én af de sidste kystbyer med et aktivt fiskeri. Når fiskerne kommer ind med dagens fangst, er der mulighed for at købe direkte fra kutterne på stranden. Det er svært for både fiskerne og fastboende at vide, hvornår kutterne kommer i land. Fem kuttere lander fisk i Løkken, så hold øje med antallene på stranden og se efter spor i sandet. Friskere fisk findes ikke! 

DELIKATESSEN

Hos SuperBrugsen og Meny finder du et lækkert udvalg af friskfangede fisk og skaldyr, som er lige til at tage med hjem og tilberede. Supermarkedets delikatesse har et bredt udvalg af sæsonens fisk og er altid klar til at vejlede om valg og tilberedning. Når det skal være nemt og bekvemt uden at gå ned på kvaliteten af den friskfangede fisk, så kan du trygt gå til byens delikatesser.  

FANG DIN EGEN FISK

I Løkken er der rig mulighed for selv at fange fisk. Molelejet har vandhane til at skylle fiskene samt holdere til fiskestænger og der er plads til kørestole. Fra molen kan man fange fiskearter såsom rødspætter, torsk, makrel, hornfisk, ål, isinger og skrubber. Vær opmærksom på at det kræves fiskekort, som kan købes på byens turistbureau. Hos Løkken Fiskepark er der også mulighed for at leje en fiskestang, og fange fisk i smukke omgivelser.