skip_to_main_content

Ægte håndværk

Smagsoplevelserne slutter ikke her. Under dit besøg i Løkken, har du mulighed for at udforske forskellige specialbutikker - stærke i deres fag. Hvorvidt man skal have gæster på besøg i sommerhuset eller skal have noget lækkert med hjem, så står Løkken klar med udsøgte vare, af høj kvalitet og god smag. Indehaverne og deres personale står klar til at svare på alle de spørgsmål, man måtte have, da de kender det håndværk de står med, i deres forretning. 

Frisk fanget fisk i Løkken

Frisk fisk på middagsbordet, kan være en sjældenhed. Naturligvis, serverer vores gode spisesteder helstegt rødspætte samt den vekslende fangst. Men hvor ofte har man selv fået lov til at stå for filetering og tilberedning af en smagfuld fisk af den friskeste fangst fra Vesterhavet. Her kommer tre bud på, hvor og hvordan du tilkommer god frisk fisk og skaldyr. 

Løkken Mole fiskeri

Direkte fra kutteren

Løkken er én af de sidste kystbyer med et aktivt fiskeri. Når fiskerne kommer ind med dagens fangst, er der mulighed for at købe direkte fra kutterne på stranden. Det er svært for både fiskerne og fastboende at vide, hvornår kutterne kommer i land. Fem kuttere lander fisk i Løkken, så hold øje med antallene på stranden og se efter spor i sandet. Friskere fisk findes ikke! 

Delikatesser i supermarkeder

Hos SuperBrugsen og MENY finder du et lækkert udvalg af friskfangede fisk og skaldyr, som er lige til at tage med hjem og tilberede. Supermarkedets delikatesse har et bredt udvalg af sæsonens fisk og er altid klar til at vejlede om valg og tilberedning. Når det skal være nemt og bekvemt uden at gå ned på kvaliteten af den friskfangede fisk, så kan du trygt gå til byens delikatesser.  

Frisk fisk

Fang din egen fisk

I Løkken er der rig mulighed for selv at fange fisk. Molelejet har vandhaner til skylning af fiskene samt holdere til fiskestænger, og der er plads til kørestole. Fra molen kan man fange fiskearter såsom rødspætter, torsk, makrel, hornfisk, ål, isinger og skrubber. Vær opmærksom på at det kræves fiskekort, som kan købes hos byens turistbureau. Hos Løkken Fiskepark er der også mulighed for at leje en fiskestang, og fange fisk i smukke omgivelser.