Løkken Shopping

Her kan du købe gavekort i Løkken

Foto: Lisa Sand

Gavekort glæder ikke kun den heldige modtager; i coronakrisen har det en enorm betydning for de erhvervsdrivende, som lige nu ikke har mulighed for at åbne butikken for os. Herunder kan du se en oversigt over butikker som du kan støtte ved køb af gavekort.  

Gaven at gi'

Løkkengavekort
En masse af Løkkens skønne butikker samlet i ét kort. Med et gavekort til byen kan du forkæle dig selv eller én du holder af med alt fra actionfyldte oplevelser til restaurantbesøg og nyt smart tøj. Gavekortet kan købes i SuperBrugsen Løkken.
Restaurant Løkken Badehotel
Restaurant Løkken Badehotel   Glæd dig til klassisk danske retter med et twist af det franske køkken i fantastisk badehotelstemning.  Gavekort kan købes online.
Huset Havs
Èn af Løkkens perler! Fantastisk atomsfære om oser af Løkkendarisk hygge med den gamle fiskekutter i midten af restauranter, sylteglas, levende lys og puder ved siddepladserne. Huset Havs fabelagtige kok sammensætter retter som du vil komme igen og igen efter.  Gavekort kan sendes ud eller bringes til dig
Blondehuset - tilbud
I påskedagene kan man i Danmarks største lingeriforrtning max være 4 kunder ad gangen indenfor. I BlondeHuset kan du shoppe ALLE varer i butikken - 20% til og med d. 13/4.
VestEvent/Outnature
Oplevelserne venter! Landroversafari, havkajaktur, snorkling, ravsafari og meget mere! Saml familie, venner og kollegaer og tag med dygtige instruktører på eventyr med hele Nordjylland som legeplads.