Lønstrup Turistbureaus feriehusudlejning

Lønstrup Turistbureau har årtiers erfaring med udlejning af sommerhuse og vi har 150 feriehuse af høj kvalitet til udlejning. Husene ligger altid tæt på vores skønne uspolerede strande og havet. Vi tilbyder huse i alle størrelser og priskategorier og husene er placeret i Nr. Lyngby, Skallerup, Nørlev og Lønstrup naturligvis. På turistbureauet har vi et særligt kendskab til vores lokalområde og historier. Vi er tæt på turister og feriehusgæster, som vi er glade for at servicere og hjælpe.

Vores overskud fra feriehusudlejningen giver vi tilbage til lokalområdet i kraft af støtte til lokale aktiviteter og markedsføring af Lønstrup. Når I vælger at leje jeres hus ud gennem Lønstrup Turistbureau, er I således med til at støtte og udvikle vores skønne område. 

Lønstrup Turistbureau er en del af Toppen af Danmark samarbejdet, hvor Lønstrup, Hirtshals, Skagen og Sæby tilbyder mere end 500 feriehuse langs den nordjyske kyst. Dette samarbejde bidrager til de lokale bureauer med viden og ekspertise, således vi kan tilbyde gode løsninger for vores husejere. 

Find vores huse på www.feriehuse.dk

Del denne side

Opdateret af:

Lønstrup Turistbureau info@loenstrup.dk
 

Kontakt

Adresse

Strandvejen 90
9800 Hjørring

Telefon

004596252220

Fakta

  • Kapacitet

    • Kapacitet: Huse (250)

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.797528
Latitude : 57.472436