LOOP Fitness Skagen

LOOP Skagen er et hyggeligt, lokalt center med tre træningscirkler: en cirkel for alle, en cirkel forbeholdt kvinder samt en cirkel med træningsmaskiner til de 8-14-årige.  Herudover er der også en opvarmningsområde med cross trainere og cykler samt et område til udstrækning og supplerende øvelser.

Den daglige leder i centret er Helle, som du kan møde i de bemandede åbningstider.

Bemandede åbningstider:

Mandag-torsdag: 7-12 og 16- 20

Fredag: 7-11 og 15-18

Lørdag, søndag og helligdage: kl. 8-12

Centret har åbent alle dage kl. 5-22 og er beliggende centralt på hjørnet af Kattegatvej og Buttervej med ca. 80 P-pladser lige udenfor døren.

I centret tilbyder vi mulighed for at få lagt et træningsprogram i samarbejde med en instruktør, mod betaling. Husk at bestille tid. Kom ud til os og hør nærmere.

LOAD Fitness / Cross training/LOAD Fitness ligger i forbindelse med LOOP Fitness og indeholder 270 m2 fitnesscenter i traditionel forstand med topmoderne udstyr fra HOIST FITNESS og IVANKO. Et ubemandet center med personligt login.

Holdtræning

LOOP Skagen har desuden en HOLD afdeling, som tilbyder en bred vifte af HOLD. F.eks. Indoor CYCLING, CROSS Training, HIIT 30/50, CrossGym, CYCLING-Step-Styrke, Body Toning, Full Body WORK Out, DanceBy MIX, Zumba, Yoga.

UDBUDET VARIERER EFTER SÆSON.

Holdbeskrivelser for LOOP HOLD

Se HOLD plan for indeværende måned

Se HOLD plan for næste måned

For at melde dig til hold skal du have et medlemskab med adgang til fri holdtræning.

Som eksisterende medlem i LOOP har du mulighed for at opgradere dit medlemskab og benytte HOLD træningsmulighederne til nogle meget fordelagtige priser:

Opgradering af dit medlemskab er gældende fra oprettelsesdato og skal gøres ved at kontakte LOOP Skagen eller ringe på tlf. 41 74 62 14.

Det anbefales ikke at du opgradere dit medlemsskab online, da gemt træningsdata risikerer at gå tabt.

Online HOLD reservation gøres ved at du logger ind på din private side på LOOP Cirkeltræning under ”Login” i menuen i toppen. Du vil herefter blive ledt videre til holdoversigt, hvor et simpelt klik til/-afmelder dig det valgte hold.

HOLD FORMEN VED LIGE MED ET FERIEPAS 

Er du på ferie i eller omkring Skagen og ikke medlem i LOOP Fitness, har du mulighed for at træne i LOOP med et feriepas. Et feriepas giver dig adgang til centret på linje med alle andre medlemmer, men du betaler kun for den periode, du har brug for.

Priser for feriepas er:

1 dag: 75 kr

3 dage: 99 kr

1 uge: 129 kr

2 uger: 179 kr

30 dage: 349 kr

Feriepas kan købes online her på siden eller ved henvendelse i centret. Husk at ringe og booke en prøvetime før din første træning.

Events og Facebook:

Vi ønsker at holde flere events for jer medlemmer, samt bruge vores facebook side mere interaktivt. Så venligst husk at like, samt holde øje med vores facebook side https://www.facebook.com/pages/LOOP-Cirkeltr%C3%A6ning-Skagen/159791187394775?fref=t

Er du endnu ikke på facebook, så vil du som altid kunne se nyheder og tilmelde dig events i receptionen og på LOOP opslagstavlen.

Vi ses i LOOP Skagen.

 

 

Del denne side

Opdateret af:

Turisthus Nord aj@turisthusnord.dk
 

Kontakt

Adresse

Buttervej 33B
9990 Skagen

Telefon

+45 41 74 62 14

Fakta

  • Type

    • Cirkeltræning

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.56835946
Latitude : 57.72730832