Toppen af Danmark
DFDS - forbindelse mellem Norge og Danmark

Forbindelse mellem Danmark og Norge

Start din ferie ombord på DFDS, der sejler mellem København – Frederikshavn og Oslo.

Det er den helt perfekte måde at rejse mellem Danmark og Norge, hvis du kan lide at rejse, mens du frit kan bevæge dig rundt og benytte skibets mange tilbud. 

Et MiniCruise med DFDS giver en feriefølelse fyldt med hygge, sjov, Taxfree shopping og lækker mad. Der er daglige afgange mellem Danmark og Norge.

Når du sejler med DFDS, får du den bedste start på ferien. Sæt bagagen i kahytten og gå en tur på dækket for at nyde den friske havluft og udsigten til de skandinaviske kyster.

Sejler du fra Danmark til Oslo kan du mens vi sejler, nyde en god nats søvn i din private kahyt og stå op til en lækker morgenmad med hele familien, mens I nyder udsigten til Oslofjorden. Her finder I alt hvad hjertet – og maven begærer, så I er klar til videre eventyr, når I ankommer til Oslo.

Sejler du fra Oslo til Frederikshavn kan du gå eller køre bilen om bord i Oslo om eftermiddagen, og ankomme til Frederikshavn til midnat. Her kan du ubesværet tage en overnatning, før din videre rejse kan føre dig rundt til oplevelser i Toppen af Danmark.

På denne tur har du også en kahyt, hvor du kan slappe af og opbevare din bagage.


Spis godt ombord

Restaurant på DFDS færgen

Der er hele tre restauranter ombord. Buffetrestauranten 7 Seas, som byder på en fantastisk udsigt over det åbne hav, serverer et varieret udvalg af lækre appetitvækkere, varme og kolde forretter, hovedretter, desserter og oste. 

Little Italy er en Familievenlig italiensk restaurant, hvor menuen er alsidig, og retterne alle er fremstillet af de bedste friske råvarer. Elsker du sprøde pizzaer, der er bagt på en varm sten? Eller måske retter med frisklavet pasta? I så fald er Little Italy det helt rigtige valg.

På Restaurant Explorer's Steakhouse kan du nyde en førsteklasses bøf. Vælg mellem fremragende steakudskæringer, der er importeret fra bl.a. Nordamerika, Irland og Australien. Du tilbydes bl.a. wagyu, tenderloin og ribeye. Der er også mulighed for at vælge retter med kylling og fisk samt vegetarretter og et udvalg af desserter.
 

Velkommen ombord!

+45 33 42 30 00

dkinfo@dfds.com

www.dfds.com/da-dk/passagerfaerger

DFDS slap af i kahytten ombord