Action House er sjov for hele familien

Action House er Nordjyllands store og sjove indendørs forlystelsescenter med masser af aktiviteter for hele familien. Gokart, lasergame, bowling, stort legeland, paintball, morskabs-automater, internetcafé. Restaurant/café, bar og Diskotek New York.

Actiondag

Action House tilbyder flere forskellige pakkeløsninger, hvor det er muligt at kombinere flere oplevelser fx gokart, 3D lasergame  og bowling, og ønskes det, kan der tilkøbes spisning i forbindelse med arrangementet. Skal du fx holde (børne)fødselsdag, teambuilding eller anden (firma)fest eller andet, er der mange muligheder.

Se mere på actionhouse.dk

Gokart

Action Houses indendørs gokart bane er blandt Danmarks længste og hurtigste gokartbaner. Banen er 437 meter lang, med plads til 16 gokarts ad gangen.  Med dino 200 kubik 4-takt tunet til 8,5/9 HK – og op til 70 km/timen, er rammen sat til en oplevelse med fart og action.  Omgivelserne giver en stemning af professionelt formel-1 løb. Action House tilbyder også gokart til børn fra 7 år (120 cm).

Gokart

Bowling

Er du til bowling, så er Action House stedet! På 8 bowlingbaner kan du lave strikes dagen lang. Med fuldautomatiske børnebander kan børn og voksende udfordre hinanden på samme bane. Masser af andre aktiviteter i centeret.

Bowling

Legeland for de mindre

Action House har fået designet og indrettet et nyt indendørs legeland for de yngste. Et 300 kvadratmeter stort legeområde, der omfatter en multilevel spil struktur samt blød bold skydning zone.  Primært for børn i alderen 4-12 år, - legezonen er til børn fra 12 mdr.

Legeland

Diskotek New York

Med en kæmpe statue af frihedsgudinden, hører diskotek New York til blandt de flotteste diskoteker i Danmark.  Diskoteket er indrettet med 4 bydele: China Town, Harlem, Manhattan og Little Italy. Med politibiler og ”Yellow Cabs” stikkende ud af væggene – en helikopter i loftet, er diskoteket noget helt for sig selv. Hele sommeren arrangeres der koncerter, skumparty m.v.

Diskotek New York på Action House

Del denne side

Fakta

Action House

Industrivej 1

9480 Løkken

info@actionhouse.dk

tlf. 99 67 67 10

Prøv de mange aktiviteter
Mad og drikke

Prøv restauranten i Action House og få et lækkert måltid som start eller afslutning på en god dag.

Restaurant