Sandkonkurrence på Løkken Strand

Sandkonkurrence for børn på Løkken Strand

Sandkonkurrence i Løkken, hvor det gælder om at give fantasien frit løb og bygge en figur af strandens sand.

Beskrivelse

Hver onsdag i sommerperioden er der sandkonkurrence for børn på stranden mellem Ndr. Strandvej og Sdr. Strandvej, hvor det gælder om at give fantasien frit løb og bygge en figur af strandens sand. Brug strandens byggematerialer: sandet, strandskaller, tang og hvad du ellers kan finde. Alle børn kan deltage, enten alene eller sammen med andre. 

Flere børnearrangmenter

Du kan finde flere arrangementer i børnehøjde på loekken.dk.  

Arrangementerne er desuden en del af "Toppen for børn" - et tiltag for børn i Toppen af Danmark, der samler og markedsfører arrangementer for børn i en brochure og på hjemmesiden toppenafdanmark.dk

Del denne side

Tid og sted

Tid: hver onsdag i skolernes sommerferie. 

Deltagere: Børn op til 15 år.

Sted: Stranden mellem Sdr. og Ndr. Strandvej.

Bedømmelse: Kl. 16.00.

Det vil sige at du skal være færdig med dit kunstværk kl. 16.00 og dommeren kommer rundt til hver enkelt deltager og bedømmer dit værk. Derefter vil der være præmieoverrækkelse til vinderen.

På en god dag kan der være op mod 100 deltagere.

Sandkonkurrencens 80 års jubilæum

Deltagere fra sandkonkurrenceDen første sandkonkurrence fandt sted i Løkken d. 4. juli 1932. Derfor har sandkonkurrencen i 2012 kunnet fejre 80-års jubilæum.

I den anledning blev der udgivet en lille folder om sandkonkurrencens historie, som kan rekvireres på Løkken Turistbureau for 10,- kr.