Forslag til aktiviteter i Tversted

Tversted er meget andet end en pragtfuld natur samt fred og ro. Tversted og omegn byder på et væld af aktiviteter i løbet af året.

Aktiviteterne spænder fra musik arrangementer, til vandringer på stranden eller bunkerture med guide. Eller har du lyst til at opleve Tversted fra luften, så mød op på pladsen ved Klitgården om onsdagen i perioden den 1/7 - 9/8 og oplev en spændende helikopterrundtur.

Er du mere til at sejle så tilbydes der roture med fladbåden, hvis vejret tillader.

Naturoplevelser i Tversted og omegn.

Tversted er omgivet af en pragtfuld natur, hvor hver dag er en oplevelse.

Ved Tversted Klitplantage ligger Danmarks sidste Stokmølle, og hver onsdag i højsæsonen er møllen igang, hvis vinden tillader det., og møllelaugets venner vil være tilsted og fortælle om møllen og livet som kystbonde.

Ellers er det også en god ide at lægge vejen forbi "Det Gamle Elværk" og "Fisketrappen" i Bindslev.  Elværket var i perioden 1920-1968 vandkraftværk, hvor der blev produceret strøm udelukkende ved hjælp af Uggerby Å. Ved Elværket ligger en af Noreuropas smukkeste fisketrapper, og der kan man opleve laksen springe fra bassin til bassin, eller i ålens opgangstid kan man opleve flere tusinde ål på en gang.

 Ved Fisketrappen i Bindslev og i Tversted Klitplantage er der fine naturlegepladser.

Ørnereservatet som ligger lidt udenfor Tversted er altid et besøg værd. Ellers er der Nordsøen Oceanariumder der byder på oplevelser for hele familien, hele året.

Del denne side