Overnatning i Skagen

Overnatning i Skagen

Et stort og varieret udbud

Hoteller/kroer – der findes 23 forskellige muligheder. Små hyggelige byhoteller, pensionater, store eller små luksushoteller, hyggelig kro eller motel. 
De fleste steder er overnatning incl. dejlig morgenmad.

Time-share hoteller – I Gl. Skagen findes 4 time-share hoteller med flere størrelser lejligheder. 

Feriehuse/sommerhuse – I Skagen by findes mange muligheder for at leje en lejlighed eller et Skagenshus for en uge eller en weekend.

I Gl. Skagen er der sommerhuse og feriehuse i luksusklassen og en ferie herude giver lyst til også at benytte sig af en af de mange gode restauranter som byen byder på.

Campingpladser – Der findes 6 meget forskellige campingpladser i området. En ved Bunken strand, en ved Skiveren strand, en ved Råbjerg Mile og tre tæt på Skagen by.

Feriecenter – I Hulsig ligger der et dejligt stort feriecenter med badeland, aktivitetsområder og skøn badestrand. I Skagens kant tæt ved Den tilsandede Kirke er der et stort hotelkompleks med ferielejligheder, swimmingpool og skønne aktiviteter i naturen tæt på.

Øvrige muligheder

I området syd for Skagen – Hulsig, Kandestederne, Skiveren, Råbjerg og Aalbæk er der skønne huse til udlejning. Naturen er i området så stor og afvekslende, at det indbyder til cykel- og vandrerture på de mange skønne stisystemer der findes.

Overnatning i det fri

I klitplantagerne i Skagenområdet er der flere muligheder for at overnatte i forbindelse med vandre- eller cykelture. Der findes bålplads og shelters til fri afbenyttelse. Se nærmere på:
www.friluftskortet.dk


Del denne side

Fakta boks:

> Hoteller og øvrig overnatning

> Feriecentre i Skagen

> Feriehusudlejere i Skagen

> Campingpladser i Skagen

> Private samt Bed & Breakfast

Color Hotel Skagen

I Skagen området finder du et stort udvalg, af overnatningsmuligheder, hotel, motel, kro, feriecenter, feriehuse, campingpladser, vandrerhjem samt private værelser.

Ruths hotel i Gl.Skagen

I Gl.Skagen finder du smukke og nænsomt restaurerede badehoteller i international klasse.

Hotel petit Skagen

I hjertet af Skagen centrum ligger en række mindre og meget fine byhoteller, som er et perfekt udgangspunkt for en ferie i Skagen.

Camping i Skagen

I hele Skagen området finder du 6 campingpladser, som byder velkommen til alle campister.

Romantisk overnatning i Skagen

På flere hoteller finder du den autentiske og romantiske atmosfære fra et ægte badehotel.