God mad i ferien

I ferien oplever du en masse, men det er alligevel ofte måltiderne, der er dagens højdepunkter. Café- og restaurantbesøg er oplevelser i sig selv.

I Toppen af Danmark finder du næsten alle former for spisesteder. Bl. a. sushi-, smørrebrøds-, fiske og skaldyrs- samt gourmetrestauranter. Hertil et væld af etniske restauranter samt brasserier, pizzarier og cafeer. Her er noget for enhver smag og anledning. Med hav til alle sider hører fisk og skaldyr naturligt hjemme på menukortet i mange restauranter. Men der er også et godt udvalg af kød og fjerkræ samt vegetarretter. Mange restauranter lægger vægt på at anvende lokale råvarer.

Til det hurtige måltid på farten eller til at tage med på stranden er der i de fleste byer et godt udbud af sandwichbarer og restauranter med take away.

Caféer

Som en del af en shoppetur, er en tur på en af de mange caféer et must. Se udvalgte caféer i Toppen af Danmark her.

Restauranter

Besøg de mange gode restauranter  i Toppen af Danmark og få en gastronomisk oplevelse - eller et godt måltid i hyggelig omgivelser. Find et udvalg.

Mad på Aalbæk Gl. Kro

Har du lyst til et lækkert måltid mad?

I Toppen af Danmark finder du masser af gode restauranter og caféer. Her er både gourmetrestauranter, fiskerestauranter og hyggelige familierestauranter med plads til alle.

Fiskens Dag

Friske fisk på bordet i Toppen af Danmark

Havene - kysten - den friske fisk - historien – atmosfæren. Læs mere om traditionen og de mange muligheder for at få frisk fisk på bordet.

Besøg gårdbutikker og specialbutikker

Lav lækre retter i din ferie med de lokale friske råvarer.

brombær

Friske råvarer - naturens skatkammer

Tag på jagt i naturens skatkammer og find de mange lækre råvarer, som kan bruges i køkkenet til at kreere lækre retter.