Rebildcentret . Thingbæk Kalkmine

Oplev Danmarks måske mest særprægede museum

 

Midt i den fredede Gravlevdal tæt ved Rold Skov ligger Rebildcentret, som beriger hele familien med oplevelser og ny viden. 

Oplev de stemningsfulde Thingbæk Kalkminer med skulpturer af Anders Bundgaard og Carl Johan Bonnesen. Der er 8 graders varme i minerne året rundt - så husk at tage en trøje eller jakke med. I de markante nye bygninger kan I fordybe jer i udstillinger om billedhuggerne, om kalken, om egnens utallige kilder og - ikke mindst - om Den Kolde Krig. Derudover er der skiftende mini-udstillinger og forskellige aktiviteter. Nyd jeres medbragte mad ved bassinet i den hyggelige gårdhave eller gå på opdagelse på centrets naturarealer, hvorfra der er smuk udsigt over ådalen til Rebild Bakker.

Der kan bestilles guidet rundvisning i minerne og i udstillingen om Den Kolde Krig.

Book gerne en uge i forvejen.

Rebildcentret . Thingbæk Kalkmine

Køb indgangsbillet til Rebildcentret - Thingbæk Kalkminer hos Toppen af Danmark

Når du besøger Toppen af Danmark, har du mulighed for at bestille billetter til et utal af events, oplevelser og seværdigheder - det er kun dig selv der sætter grænsen for meget du vil opleve.

Her er mere end rigeligt til et enkelt besøg!

 

Køb billet her >>


Rebildcentret . Thingbæk Kalkminer, Røde Møllevej 4, Thingbæk, 9520 Skørping, +45 98 37 55 00, www.rebildcentret.com/thingbk-kalkminer

Andre oplevelser i Toppen af Danmark