Familiehygge lystfisker Sæby

Familiehygge for alle

Foto: Turisthus Nord

Hyg dig med hele familien i Sæby - brug et af de gode overnatningstilbud

I Sæby er der spændende og alsidigt lystfiskeri for hele familien. Fra molen i byens havn kan I sammen "svinge" stangen, kaste snøren ud og fange fisk.

Her er også mulighed for at finde et sted at sidde med sin medbragte madpakke, og bare slappe af og nyde en herlig naturoplevelse - hvor den yngste fisker begejstret kan fortælle, om de flotte fisk der bed på krogen og sprællede så livligt.

Også ved Sæby Å er der gode muligheder for en hyggelig familieudflugt med fiskestangen parat - her summer den omkringliggende natur også af et rigt fugle- og dyreliv - så fisketuren giver mange gode minder med hjem.

Efter hyggelige timer i naturen, er der også tid til at nyde godt af de mange andre muligheder Sæby byder på. Hyggelige resturanter, charmerende butikker, fine seværdigheder og gode overnatningsmuligheder.

Tag familien med til Sæby når tiden er til en lille ferie

Der er mange muligheder for at finde et godt sted at overnatte i et eller flere døgn, når turen går til charmerende Sæby og omegn.

Bo hyggeligt på Svalereden Camping og Hytteby

Bo i en LUX campinghytte til priser fra kr. 1.100,- for 2 pers/2 døgn. Der er mange gode faciliteter på pladsen, der ligger tæt ved en dejlig strand.

Bo i et af de mange lækre feriehuse ved Sæby

Hvis der skal være plads til at boltre sig på, så book overnatning i et af de mange feriehuse der findes. Du kan bo til priser fra kr. 370,- for 4 pers. i 3 døgn.

Sådan fanger du fisk i Sæby

Sæby Havn besøges hvert år af mange tusinde lystfiskere - lige fra begyndere, let øvede til de super skrappe.

Lystfiskeri i Sæby

Om du er på ferie eller kommer langvejs fra, så er du kommet til det helt rigtige sted. Sæby er en gemt perle indenfor lystfiskeri.