Find roen i Sæby

Find roen i Sæby

Foto: Turisthus Nord

Forkæl krop og sjæl med et besøg i Sæby - lad dig lokke af de gode overnatningstilbud

Selvom det kan være svært at forlade de lune dyner, så und dig selv at stå op med solen - måske endda sammen med dit hjertes udkårne? Føl hvordan den smukke natur og de dejlige omgivelser får pulsen helt ned og skærper alle sanserne. Turen kan gå ud på molen eller til strandbredden, hvor der venter herlige timer med en fiskestang i hånden. Det kan være der er bid allerede i første kast, men det betyder ikke så meget, når du blot husker at lade roen og freden gennemstrømme dig. Øjeblikke der vil stå printet som et dejligt minde, også når du igen er hjemme i hverdagen.

Sæby, der ligger kun 30 minutter fra Aalborg, lokker med skov, å, strand og hav. En perle af en by placeret midt i den flotteste natur.

Besøg Sæby når du trænger til et lille pusterum i hverdagen

Der er mange muligheder for at finde et godt sted at overnatte i et eller flere døgn, når turen går til charmerende Sæby og omegn.

Bo på Hotel Viking og spar 25% på dit ophold

Bliv forkælet på Hotel Viking -  nyd at alt bliver sørget for, du skal bare slappe af og hygge dig. Pris fra kr. 784,- pr. person inkl. morgenmad og 3-retters middag.

Bo hyggeligt på Svalereden Camping og Hytteby

Bo i en LUX campinghytte til priser fra kr. 1.100,- for 2 pers/2 døgn. Der er mange gode faciliteter på pladsen, der ligger tæt ved en dejlig strand.

Bo i et af de mange lækre feriehuse ved Sæby

Hvis du vil være helt dig selv uden andre tæt på, så book overnatning i et af de mange feriehuse der findes. Du kan bo til priser fra kr. 370,- for 4 pers. i 3 døgn.

Sådan fanger du fisk i Sæby

Sæby Havn besøges hvert år af mange tusinde lystfiskere - lige fra begyndere, let øvede til de super skrappe.

Lystfiskeri i Sæby

Om du er på ferie eller kommer langvejs fra, så er du kommet til det helt rigtige sted. Sæby er en gemt perle indenfor lystfiskeri.