Lystfisker ekspert Sæby

Fiskeri for eksperter i Sæby

Foto: Turisthus Nord

Det gode fiskevand i Sæby kan lokke alle, også den dygtigste lystfisker - se de gode overnatningstilbud

For den erfarne lystfisker er der mange spændende og udfordrende muligheder i og omkring Sæby. Strande og moler kaster hvert år flere store fisk af sig, endda nogle de såkaldte trofæfisk. Faktisk er Nordjylland et slaraffenland for lystfiskere med hang til store fisk.

Du kan fange pighvar mellem Sæby og Voerså, laks, der dog oftest fanges fra vestkysten, kan med lidt held kroges fra kyststrækningerne og fra molerne på østsiden af det nordligste Nordjylland. Havørred kan fiskes fra Sæby Havn, samt syd og nord for Voerså Havn.

Når du går langs de nordligste kyststrækninger i det sene forår, sommer og tidlig efterår, ved du aldrig hvad der hugger. Makrel, fjæsing, laks, havørred, hornfisk, stavsild, hornfisk og havbars er alle arter, du kan ende med at få for enden af linen, og for de heldige, endda i løbet af den samme fiskedag.

Det er dejligt, at overnatningen er på plads, når der skal hales fisk ind for alvor

Der er mange muligheder for at finde et godt sted at overnatte i et eller flere døgn, når turen går til charmerende Sæby og omegn.

Bo på Hotel Viking og spar 25% på dit ophold

Bliv forkælet på Hotel Viking -  nyd at alt bliver sørget for, du skal bare slappe af og hygge dig. Pris fra kr. 784,- pr. person inkl. morgenmad og 3-retters middag.

Bo hyggeligt på Svalereden Camping og Hytteby

Bo i en LUX campinghytte til priser fra kr. 1.100,- for 2 pers/2 døgn. Der er mange gode faciliteter på pladsen, der ligger tæt ved en dejlig strand.

Bo i et af de mange lækre feriehuse ved Sæby

Hvis du vil være helt dig selv uden andre tæt på, så book overnatning i et af de mange feriehuse der findes. Du kan bo til priser fra kr. 370,- for 4 pers. i 3 døgn.

Sådan fanger du fisk i Sæby

Sæby Havn besøges hvert år af mange tusinde lystfiskere - lige fra begyndere, let øvede til de super skrappe.

Lystfiskeri i Sæby

Om du er på ferie eller kommer langvejs fra, så er du kommet til det helt rigtige sted. Sæby er en gemt perle indenfor lystfiskeri.