Drengetur Sæby lystfiskeri

Med vennerne på tur i Sæby

Foto: Turisthus Nord

Tag vennerne med på hyggetur til Sæby - se de gode overnatningstilbud

Vandet ved kysten bugner af fisk, lige til at trække op, og måske giver fiskelykken dig en havørred på krogen - det er en unik oplevelse at fiske efter havørred ved kystens sandbund, og den bør du ikke snyde dig selv for. Det sene forår, hele sommeren igennem og den tidlige del af efteråret, er havørredtid i det nordligste Nordjylland

Ved kysten kan du også fange makrel på op til 1 kilo, og er du meget heldig, svømmer der måske også en laks forbi. Det kræver snilde og opmuntring fra vennerne at hive sådan en i land.

Gør fiskeoplevelsen bedre med et lille varmende bål på stranden, hvor du og vennerne kan samles for at nyde en kølig øl, mens snakken går om den store fisk, der slap væk. En god dags fiskeri kan afsluttes med besøg på en god restaurant eller lækker café i byen.

Tag en timeout med vennerne

Der er mange muligheder for at finde et godt sted at overnatte i et eller flere døgn, når turen går til charmerende Sæby og omegn.

Bo på Hotel Viking og spar 25% på dit ophold

Bliv forkælet på Hotel Viking -  nyd at alt bliver sørget for, du skal bare slappe af og hygge dig. Pris fra kr. 784,- pr. person inkl. morgenmad og 3-retters middag.

Bo hyggeligt på Svalereden Camping og Hytteby

Bo i en LUX campinghytte til priser fra kr. 1.100,- for 2 pers/2 døgn. Der er mange gode faciliteter på pladsen, der ligger tæt ved en dejlig strand.

Bo i et af de mange lækre feriehuse ved Sæby

Hvis du vil være helt dig selv uden andre tæt på, så book overnatning i et af de mange feriehuse der findes. Du kan bo til priser fra kr. 370,- for 4 pers. i 3 døgn.

Sådan fanger du fisk i Sæby

Sæby Havn besøges hvert år af mange tusinde lystfiskere - lige fra begyndere, let øvede til de super skrappe.

Lystfiskeri i Sæby

Om du er på ferie eller kommer langvejs fra, så er du kommet til det helt rigtige sted. Sæby er en gemt perle indenfor lystfiskeri.