Toppen af Danmark
Danland Feriecenter Sæby Søbad, familieferie og børnevenlig strand

Danland Sæby Søbad

Hos Danland Sæby Søbad bor du i store, velindrettede helårshuse med direkte adgang til børnevenlig strand. Perfekt både når du vil have en ferie for to, eller når du vil have hele familien med. 

Feriecenter, kursus- og mødested lige ud til Kattegat

Feriehusene i Danland Sæby Søbad Feriecenter ligger direkte ud til en af Danmarks bedste badestrande, og helt tæt på naturen. På den børnevenlige strand, finder du badeglade legekammerater og herligt badevand.

Strandpromenaden ved feriecenteret fører direkte til Sæby havn - en af de hyggeligste havne på østkysten med restauranter og spændende butikker.

Hver aften i sommerperioden spiller en trompetist til den smukke solnedgang – i sandhed en stemningsfuld stund. En anden smuk oplevelse er at følge stien fra havnen, langs åen, op til vandmøllen og derefter til feriecenteret. 

På feriecentret finder du restaurant Sæby Søbad. Her får du en helt fantastisk udsigt til den skønne strand, klitterne og Kattegats blå vand. Nyd både frokosten og middagen i restauranten, hvor du kan vælge mellem et skønt udvalg af gode retter. 

Kursusfaciliteter på Sæby Søbad

Hold din næste konference eller møde på Danland Sæby Søbad Feriecenter. Her er lokaler for 15-250 personer, som nemt kan tilpasses dine individuelle behov.
 

Feriecenteret er også et godt udgangspunkt for skønne cykelture, både korte og lange. Er cyklen ikke med, kan den naturligvis lejes i Sæby. Den nærliggende skov har også en afmærket rute for Mountainbikes.

Der er mange muligheder for aktive oplevelser i Sæby, hvor særligt lystfiskere har fundet en lille bid af 'lystfiskerhimlen'.

Feriehuse ved Danland Feriecenter Sæby Søbad
Danland Feriecenter Sæby Søbad

Børn kan boltre sig på legepladsen, hvor der blandt meget andet er en stor hoppepude. Du finder også beachvolley baner med internationale mål, et lille aktivitetsrum med poolbord og bordtennis, en petanquebane samt en skøn badebro.

Danland Sæby Søbad Feriecenter

Tlf. +45 72 17 81 60

saby@danland.dk

www.danland.dk/feriecentre/saeby/

Danland Sæby Søbad Feriecenter

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Strandvej 9

9300 Sæby

Koordinater

Længdegrad : 10.524005

Breddegrad : 57.338358