Toppen af Danmark
Fladfisk ved Hedebo Strand Camping

Hedebo Strand Camping Cup

For første gang nogensinde afvikler Hedebo Strand Camping i Sæby en fiskekonkurrence. Det sker for at vise, at de mange strande og havne ved Sæby og Frederikshavn også er yderst velegnede til lystfiskeri. Konkurrencen afvikles i weekenden 8. og 9. maj 2021.

I området ved Hedebo Strand Camping kan du fange fisk året rundt, og her kan hele familien være med. Arrangøren af fiskekonkurrencen håber, at endnu flere børnefamilier opdager og bliver begejstrede for de mange muligheder, der er for lystfiskeri i området.

Allerede nu er mange lystfiskere rigtig glade for at fiske ved Hedebo Camping, og det er deres fortællinger, der har inspireret ejeren af campingpladsen til at arrangere konkurrencen. Målet er helt klart, at være med til at sætte den smukke kyststrækning på landkortet som et af Danmark bedste områder for saltvandsfiskeri.

Fiskekonkurrencen er for både børn og voksne, erfarne og knap så erfarne lystfiskere. Den afholdes også for at vise, hvor dejligt det er at være sammen om en udendørs hobby.

Deltagerne i Hedebo Strand Camping Cup må fiske fra Lyngså Strand (primært fladfisk) til og med Rugholmen nord for Strandby (bl.a. makrel). Området omfatter bl.a. Kattegats guldkyst (f.eks. havørred), der strækker sig fra Næsset i Frederikshavn sydpå til Hedebo Strand Camping. Fra campingpladsens bølgebrydere kan børnene sidde med en prop og et stykke sild på linjen, og måske er de heldige, at der bider en hornfisk på krogen?

Deltagerne må også fiske fra flere af de fantastiske havne, der er i området, som Sæby Havn, Strandby Havn og Frederikshavn Havn, der efter en nylig ombygning, har en af Danmarks længste lystfiskemoler på hele 1.8 kilometer.

Årets vindere bliver de første, der får navn på pokalen for ”Hedebo Strand Camping Cup”. Konkurrencen afholdes 8. og 9. maj 2021, og der er også mulighed for overnatning på den dejlige campingplads.

Vil du høre mere om konkurrencen, kontakt gerne Lene på mobil 21 63 28 63 eller på mail lene@hedebocamping.dk