Lystfisker ved Sæby å

Lystfiskeri i Sæby

Om du er på ferie eller kommer langvejs fra, så er du kommet til det helt rigtige sted. Sæby er en gemt perle indenfor lystfiskeri.

Lystfiskeri i Sæby

Naturen i Nordjylland er helt enestående. Der er smukke naturområder med masser af dyreliv og fantastiske forhold for lystfiskeri! Så grib fiskestangen, nyd naturen og fang masser af fisk.

Ved især Sæby er der smukke strande, hvor du kan fange skrubber, pighvar, hornfisk og havørred. Her er smukke åer og søer med havørred, bækørred, gedder og laks. Hvad enten man er en garvet lystfisker med det nyeste fiskegrej eller om man er nybegynder i kunsten at fange fisk, så har Sæby både naturen og fiskevandet til dig.

På denne side kan du læse meget mere om hvor du bedst kan fiske og fange sæsonens fisk. Du kan også læse mere om fredningstiden, mindstemål og de lokale regler samt hvor du kan få fisketegn og dagkort. Det er nemlig påkrævet at have fisketegn, hvis man vil fiske i Danmark og ønsker du at fiske i de lokale søer og åer skal du have et dagkort.

Oversigt fiskepladser

Liste
Kort

De essentielle til turen

Fiskekort og fisketegn er påkrævet før du må fiske, se her hvor du kan købe dem. Mangler du fiskegrej kan du kigge ind til JC Fisk, som er yderst velassorteret. 

5 hurtige til fisketuren

Hvad er fisketegn og fiskekort?
Hvor køber jeg fiskekort og fisketegn?
Hvornår må jeg fiske?
Hvor må jeg fiske?
Hvilke fisk kan jeg fange i Sæby?