Toppen af Danmark
Shopping i Sæby

Oplev Sæby

I finurlige og forunderlige Sæby forkæles alle dine sanser. Oplev et stemningsfyldt miljø på lystbådehavnen, afslapning med en fiskestang i hånden, en gåtur langs den bynære strandpromenade, arbejdende kunstnere i charmerende Algade og alsidige shoppingoplevelser centralt i byen.

Sæby er et oplagt udflugtsmål for en enkelt eller to dage. Der er dog så meget at opleve i Sæby, at vi uden at blinke anbefaler lidt længere tid på dette dejlige sted, hvor bussen fra tre hjørner kører lige til døren.

Sæby er oplevelser for alle sanser

I Sæby får du en dejlig oplevelse af gammeldags charme og hygge, og en fornemmelse af, at der er tid til det hele. Nyd at gå på opdagelse i de fine butikker, hvor du mærker den livgivende duft af hav i fiskebutikken, føler på de mange skønne tøjvarer, prøver et par nye moderigtige sko eller støvler, samler appetit hos slagteren, der fremviser de lækreste udskæringer af kød eller måske finder du lige den ting, du søger efter til din bolig. Kort sagt - Sæby har det hele!

Mad og drikke skal der til

Efter en herlig dag fyldt med indtryk er der mange muligheder for fuldende dagen med et dejligt måltid - tilberedt med friske lokale råvarer.