Sæbygaard mountainbike
Hvad kan du opleve i Sæby?

Attraktioner og aktiviteter i Sæby

musik på sæby torv

Formet af naturen

Oplevelserne i Sæby er inspireret af naturen og skabervilje. Med naturen hele vejen rundt om Sæby, er naturen en legeplads for mange og samtidig en stor inspiration for kunstnere. 

Lystfiskeri i Sæby

Om du er på ferie eller kommer langvejs fra, så er du kommet til det helt rigtige sted. Sæby er en gemt perle indenfor lystfiskeri.

Cykelruter i Sæby

I Sæby er der skøn natur og mange muligheder for at cykle. Find foreslag til cykelruter på bla. mtb, racer og almindelig cykel.

Strande i Sæby

I Sæby ligger stranden lige udenfor døren. Børnevenlige strande hvor de mindste trygt kan bade med mor og far i nærheden.

Sjov for børn i Sæby

I Sæby kan børnene have en sjov tid, mens I er på ferie.

Shopping i Sæby

I Sæby, hvor gader og stræder emmer af gammeldags charme og hyggelig atmosfære, er der mange spændende butikker at vælge mellem, når der står shopping...

Wellness i Sæby

Når det endelig er tid til ferie eller måske et par dages afslapning, så er lidt selvforkælelse med til at gøre oplevelsen endnu bedre

Kunst og Kunsthåndværk i Sæby

Sæby er en mindre enklave af kunstnere og kunsthåndværkere. Ligeledes er der flere gallerier og brugskunst forretninger, hvor du kan nyde, betragte og købe dine favoritter med.

Kløverstier i Sæby

Hop på cyklen, snør de gode løbesko eller grib dine vandrestave og begiv dig ud på en fantastisk tur gennem frodig natur, det gamle byområde og den hyggelige strandpromenade langs Sæby Havn.

Museer i Sæby

Dyk ned i historien på Sæbys museer. Sæby er rig på historie – helt tilbage til middelalderen - og rummer så mange historier, at der er oplevelser nok til mere end én ferie.