Scandic The Reef Hotel & Resort

Slap af og nyd den caribiske stemning på The reef i en af de 3 barer eller 2 restauranter, hvor der tilbydes mad og drikke til både den lille og store sult.

Det Gule Pakhus (restaurant):

Nyd en lækker middag - klassisk god mad i rolige og hyggelige omgivelser. Under temaet grill serveres lækre menuer til gode priser.

Til frokost serveres klassiske retter som pariserbøf, stjerneskud og smørrebrød.

Om aftenen vælges fra á la carte menuen, som byder på spændende retter inspireret af årstidens friske råvarer. Her er både nye ting og gode klassikere på menuen. Vælg også den særlige Jamie Oliver menu, som er udviklet i et kulinarisk og kreativt samarbejde med den britiske kok.

Calypso (restaurant):

Caribisk inspireret familierestaurant hvor hele familien er velkommen, og hvor barnestemmer blander sig med sørøverlatter. Med udsigt til vandlandet kan I familiehygge i den tropiske stemning, som går igen i restauranten.

Til frokost bydes på lette a la carte retter som burgere, salater og wraps mm.. Om aftenen en overdådig buffet med forretter af fisk og skaldyr, varme retter som jambalaya, chili con carne, helstegte benskinker, braiseret lam samt højrebsfilet af smagfulde ungdyr. Hertil serveres et bredt udvalg af komponerede salater, spændende toppings, kartofler og ris tilberedt efter caribisk tradition samt naturligvis hjemmebagte brød. På dessertbuffeten finder I lækre kager, eksotisk frugtsalat samt forskellige dessertsaucer.

Sundeck Bar:
Ægte lounge stemning hersker i Sundeck Bar. Nyd en god cocktail eller velskænket fadøl inden middagen. Eller en lækker mojito, som efterfølgende kan nydes udendørs i spabadet på Sundeck. Baren er åben også efter vandlandet lukker, så Sundeck er de oplagte rammer, når der skal slappes af efter en lang dag med aktiviteter.

Servering af spændende drinks for både børn og voksne.

Sundeck Pizza
I forbindelse med Sundeck Bar ligger et lille pizzaria, hvor I kan få et hurtigt og lækkert måltid, når sulten melder sig hos de store og små pirater. Italiensk i caribiske omgivelser. 

Sundeck Pizza tilbyder en række lækre pizzaer til børn og voksne, som ønsker et italiensk afbræk fra det caribiske køkken. Her er hurtig betjening og god mad, som kan nydes inde eller ude i afslappet atmosfære. 

Lobster Bob
I Lobster Bobs bar kan du få drinks, snacks eller måske et lettere måltid i tropiske omgivelser – midt i vandlandet. Lobster Bob har indrettet baren med sine billeder og ting samlet fra sine rejser hele verden rundt - her nydes kolde drinks – med eller uden alkohol –og man kan få stillet den værste sult med lidt fra menukortet i baren.

Scandic The Reef har særlige åbningstider i julen - se disse nedenfor.

Del denne side

Opdateret af:

Turisthus Nord aj@turisthusnord.dk
 

Kontakt

Adresse

Tordenskjoldsgade 14
9900 Frederikshavn

Telefon

+45 98433233

Fax

+45 98433311

Fakta

  • Prisniveau

    • Hovedret: DKK 150 - 250

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.538977597
Latitude : 57.439003902