Online marketing

Marketingkompetencer

Hvad får du ud af et marketingsamarbejde med Turisthus Nord?

2020 Kampagner i Turisthus Nord

Et nyt turismeår er nu skudt igang. I Turisthus Nord glæder vi os til at tage fat på en række spændende markedsføringskampagner sammen med jer i 2020. 

Jeg vil gerne vide mere om 2020 kampagnerne

 

Vi afkorter afstanden mellem gæsterne og vores erhverv – og mellem interesse og salg.

Alle vores kampagner er professionelt sat op, og bygger på indsamlede cookiepools og relevante pixeldelinger. Derfor rammer vi de rigtige målgrupper, og vi optimerer omkostningerne ved kun at gå efter de segmenter, som vi ved, der interesserer sig for at rejse til Danmark og Skandinavien. Samtidig lægger vi os i slipstrømmen af VisitDenmarks store nationale kampagner i Norge, Sverige og Tyskland. Dette giver optimale forudsætninger for Return On Investment.

 

Online markedsføring

Vi laver online annoncering med dine budskaber til din eksakte målgruppe. Lad os hjælpe dig med at nå de rette på Facebook, Instagram, AdWords el.lign

Søgemaskineoptimering

Vi analyserer dit site og identificerer de søgeord, som rammer din målgruppe. Vi hjælper dig frem på side 1 i Google.

Synlighed på Visit hjemmesider

Som medlem af Turisthus Nord sikrer vi dig synlighed på Toppen af Danmark, VisitNordjylland og VisitDenmark – på dansk, tysk og engelsk. Toppenafdanmark.dk har alene over 1 mio. besøg årligt.

Adgang til billede- og videodatabase

Skønne billeder og videoer fra Skagen, Frederikshavn og Sæby, som du frit kan bruge i din egen markedsføring.

Offline markedsføring

Vi har stor erfaring med trykt annoncering bla. byguider, kunstguider og bykort. Vi distribuerer årligt mere end 500.000 publikationer direkte til turisterne. Derfor opnår du stor opmærksomhed direkte ved en motiveret målgruppe. Se eksempel på guide her. Du behøver ikke være medlem af Turisthus Nord for at tegne annonce i vores guider, men som medlem har du mulighed for rabat. 

Som medlem og deltager i kampagnerne får du ovenstående og er med til at løfte Skagen, Frederikshavn og Sæby i et stærkt fællesskab efter de segmenter, som vi ved, der interesserer sig for at rejse til Danmark og Skandinavien.

Udviklingschef Anne-Grethe Kramme
Kontakt Anne-Grethe hvis du vil vide mere

Udvikling- og Marketingchef

agk@turisthusnord.dk

Mobil:+45 22 39 42 66