Toppen af Danmark
Parkeringspladsen ved Grenen

Tilgængelighed og p-plads på Grenen

På Grenen findes en stor parkeringsplads med plads til både personbiler, autocampere og turistbusser.

Find vej til parkeringspladsen på Grenen

Når du kommer til Skagen i bil og har udgangspunkt fra Skagen by, finder du til Grenen ved at køre gennem byen ad Chr. d. X´s Vej og dreje til venstre i lyskrydset ved Nordjyske Bank/Foldens Hotel. Herefter kører du nordpå indtil du ikke kan komme længere, så havner du på p-pladsen ved Grenen.

Kommer du ikke fra Skagen by, er den nemmeste vej til Grenen via Bøjlevejen, som du finder ved at dreje til venstre i den 1. rundkørsel du møder, når du kommer til Skagen - herefter følger du skiltene som viser vej til Grenen.

Er du cyklist følger du Vestkystruten som slutter på Grenen, og gående kan enten vælge samme vej som cyklisterne eller gå langs med stranden.

Hvis du ikke ønsker at gå/cykle, og ikke har bil med til Skagen, kører der en bybus til Grenen fra Skagen by i visse uger i sommersæsonen - se køreplan.

På Grenen er der en stor parkeringsplads for personbiler, autocampere og turistbusser. Alt efter årstid skal der betales for parkering. Se her for perioder og priser. Bemærk, at det ikke er muligt at betale med kontanter.

Fra parkeringspladsen til Grenen

Fra parkeringspladsen kan du vælge selv at gå ud på spidsen af Grenen - det letteste vej derud er via stien til højre Grenen Kunstmuseum. Vælger du denne sti passerer du Drachmanns Grav. (Bemærk, det sidste stykke vej til Grenen foregår i sand).

Du kan også vælge at køre frem og tilbage til toppen med Sandormen. 

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Fyrvej

9990 Skagen

Koordinater

Længdegrad : 10.6277683

Breddegrad : 57.7436094