Toppen af Danmark
Oplev den hyggelige gårdhave på Color Hotel Skagen

Color Hotel Skagen

Det flotte 4-stjernede hotel ligger nærmest midt i den smukke og unikke natur som nabo til Skagen Klitplantage. Her er oplevelser for alle med lækker restaurant, café, bar og stor gårdhave med overdækket terrasse, opvarmet pool og spabad.

Color Hotel Skagen har i alt 151 værelser - heraf 48 hotellejligheder. Desuden er der på hotellet flotte moderne konferencefaciliteter med plads op til 350 personer og i alt 5 konference- og selskabslokaler.

Hotellet har også et flot og meget hyggeligt loungeområde, fitnessbygning, udendørs opvarmet swimmingpool, spabad, 2 finske saunaer, petanque og spillerum med bl.a. dart og billard.

På Color Hotel Skagen er der også 4-stjernede oplevelser på menuen. Glæd dig til et besøg i Restaurant Holger eller i caféen, og i sommerhalvåret kan du spise ude på den store overdækkede terrasse. Tjenerne står naturligvis klar i baren til at mikse drinks eller servere kolde øl.

Når du bor på Color Hotel Skagen, bor du midt i naturen – mellem Skagen Havn og Gl. Skagen, og med en ”sand seværdighed” som nabo – Den Tilsandede Kirke.

Color Hotel Skagen

Tlf. +45 98 44 22 33 

skagen@skagenhotel.dk

www.skagenhotel.dk

Color Hotel Skagen

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Gl. Landevej 39

9990 Skagen

Koordinater

Længdegrad : 10.556081

Breddegrad : 57.723075