Toppen af Danmark
DCU Camping i Aalbæk med oplevelser for hele familien

DCU-Camping Ålbæk Strand

På DCU-Camping Ålbæk Strand bor du midt i naturen, lige ved vandet og tæt på hyggelige Skagen. Her kan du både slappe af, være aktiv og få masser af særlige oplevelser.

Den familievenlige campingplads ligger lige ud til en børnevenlig strand med hvidt sand uden sten. På selve pladsen finder du Danmarks første natursvømmesø på 200 kvm. Søen er fri for klor og andre kemikalier, og den er inddelt i en børnesektion, en lavvandsdel og en dybvandsdel. Her er også en sauna, et vildmarksbad og så har du gratis varmt brugsvand under dit ophold.

Lige uden for døren er der afmærkede vandrestier, og cykelsti i både nord- og sydgående retning. Er du frisk på en smuk cykletur, er der kun 20 km til Skagen - og er du god til at stå tidligt op, kan du se fiskerne lande deres fangst på havnen i Ålbæk.

Til børnene er der opført 2 nye legepladser i 2020. Der er også 2 x hoppepuder, bordtennis, beachvolley, fodboldbanen og en masse natur at boltre sig på.

På campingpladsen er der 300 store pladser med el, derudover ca. 100 naturpladser uden nummer, men dog med mulighed for strøm. Der er 22 hytter til udlejning i 3 forskellige klasser:

  • 3 store flotte 38 m2 luksushytter med alt tænkeligt udstyr selv en opvaskemaskine.
  • 11 stk. 25 m2 hytter med køkken, bad og toilet i hytten.
  • Der er også 8 budget hytter, i 3 forskellige størrelser med el, vand og køkken.

Her finder du virkelig noget for enhver smag.

DCU-Camping Ålbæk Strand

Tlf. +45 20 58 98 37

aalbaek@dcu.dk

www.dcu.dk/da/dcu-camping/aalbaek-strand

DCU Camping i Aalbæk med oplevelser for alle børn

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Skagensvej 19

9982 Aalbæk

Koordinater

Længdegrad : 10.417099

Breddegrad : 57.586977