Toppen af Danmark
Hotel Hvideklit tæt ved Skagen

Hotel Hvideklit

Besøg Hotel Hvideklit - en sand perle af et hotel der ligger tillokkende tæt ved en rigtig god golfbane og med kort afstand til Skagen

Det flotte hotel, der åbnede i 2018, er placeret i smukke naturrige rammer. De nærmeste naboer er golfklubben Hvide Klit og en dejligt rolig østvendt badestrand.

Det helt perfekte sted at nyde din morgenkaffe er under åben himmel på den dejlige østvendte terrasse, hvor dagen starter dagen stille og roligt i sollysets skær. Når en dejlig og aktiv dag med golf, strandliv eller vandre-, løbe- og cykelture i den omkringliggende natur er slut, venter terrassen mod vest, hvor du kan få serveret en lækker aftenmenu, der endda kommer med blik til en smuk solnedgang.

Hotellets værelser inkluderer minibar, stort fladskærms tv, blødt og allergivenligt sengetøj, puder og dyner, samt en lille kogeø hvor du kan lave din egen kaffe eller te. Der er gratis WiFi på hele hotellet, og de fleste værelser har egen møbleret terrasse. Der er toilet og bad til alle værelser.

Hotellet ligger kun 10 minutters gang fra togstoppestedet ved Bunken, hvorfra det er let at komme til Skagen, og besøger du hotellet i højsæsonen, er der flere gange dagligt en shuttlebus der går til/fra Skagen.

Glæd dig til en dejlig oplevelse med al den aktivitet du har lyst til.

Hotel Hvideklit

Tlf. +45 31 32 00 04

mail@hotelhvideklit.com

www.hotelhvideklit.dk

Hotel Hvideklit tæt ved Skagen

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Hvideklitvej 15

9982 Aalbæk

Koordinater

Længdegrad : 10.430521

Breddegrad : 57.623242