Toppen af Danmark
Hotel Marie i Skagen ligger tæt på centrum

Hotel Marie

Hotel Marie ligger i centrum af Skagen, tæt ved havnen og med kort afstand til seværdigheder og attraktioner.

Book dit ophold på Hotel Marie

Hotel Marie i Skagen

I hjertet af Skagen finder du Hotel Marie. Det charmerende lille badehotel er en sand perle med en helt fantastisk placering midt i centrum af Skagen. Her kommer du i gåafstand til alle skønne oplevelser i Skagen, hvor både byliv og smuk natur kun er et stenkast derfra. 

Rejs tilbage i tiden omgivet af moderne faciliteter 

Drømmer du om at rejse tilbage i tiden på din ferie og samtidig opvartes i moderne standarder? 
Hotel Marie i Skagen er et møde mellem alt det bedste fra fortiden og nutiden. Bygningen består af et ældre hus fra første halvdel af 1900 og en moderne del fra 2018/19. 

I tro mod sin historie har hotellet bevaret dele af de smukke træk tilbage fra 1900. Hotellet er i særdeleshed en unik tidslomme, hvor den gule facade og det røde tegltag er indbegrebet af Skagen og gamle traditioner. Det er med til at give hotellet sin hjemlige og hyggelige stemning, som nøje er blevet værnet om under moderniseringen af hotellet. 

Et enestående ferieparadis

Selvom Hotellet blender ind i bybilledet med sin gule facade og det røde tegltag, skiller hotellet sig alligevel ud med sine moderne og tiptop faciliteter.

Det byder på i alt otte pensionatsværelser, seks skønne dobbeltværelser og fire juniorsuiter. Du kan også vælge at booke en af de lyse og rummelige ferielejligheder. 

Hvor foretrækker du at nyde din næste ferie i Skagen? 

Alle værelser og ferielejligheder på Hotel Marie er indrettet i en hyggelig og klassisk stil, der emmer af nostalgisk stemning fra et autentisk dansk badehotel. 

Her kan du nyde rolige og afslappende stunder i herskabelige omgivelser, som vidner om hotellets lange historie. Med hotellets nydelige og helt særlige træk vil du ikke være i tvivl om, at du befinder dig i smukke Skagen. Hotellet er en unik fusion mellem alt det hjemlige, moderne faciliteter og en atmosfære, der emmer af Skagen.

Praktisk indrettet til alle 

Her er der taget højde for enhver gæst på tværs af alder og fysik. Hotellet er undervejs blevet renoveret og kun de dekorative elementer og æstetiske træk stammer fra hotellets oprindelse. 

Under moderniseringen er der blandt andet blevet installeret en elevator, så alle gæster kan komme rundt på hotellet. 

Oplev alt det bedste ved Skagen – lige uden for din hoteldør 

På Hotel Marie befinder du dig lige i centrum af Skagen, når du træder ud over dørtrinnet. 
Hotellets centrale lokation betyder, at du både har by og naturskønne omgivelser inden for kort rækkevidde. 

Fra hotellet er der hverken langt til hyggelige små butikker, den travle havn og de hvide sandstrande. Her får du de bedste betingelser for en både afslappende og begivenhedsrig ferie i Skagen.

Tilbring en solskinsrig dag ved de lækre sandstrande, og tag en aftentur ned på havnen, hvor du kan nyde et delikat aftensmåltid på en af de lokale fiskerestauranter. 

Her kan du læne dig tilbage og glemme alt om at skulle planlægge transport fra A til B. Nyd den hyggelige stemning mellem de gule huse, når du har gåafstand til alle seværdigheder og skønne oplevelser. 

<div id="citybreak_accommodation_property_widget"></div> 

Hotel Marie

Tlf. +45 88 77 54 00

info@hotelmarie.dk

www.hotelmarie.dk

Nyd den hyggelige gårdhave på Hotel Marie i Skagen

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Havneplads 6

9990 Skagen

Koordinater

Længdegrad : 10.5888797

Breddegrad : 57.7204501