Toppen af Danmark
Hotel Petit byder indenfor i den hyggelige reception

Hotel Petit

Hotel Petit er helt centralt placeret i Skagen, meget tæt ved havnen og kort afstand til byens seværdigheder og attraktioner.

Book dit ophold på Hotel Petit

Tæt ved havnen og byens skønneste seværdigheder ligger Hotel Petit Skagen. Det lille hyggelige hotel ligger centralt placeret i Skagen og i kort gåafstand til byens attraktioner. 

Siden 1905 har det lille hjemlige hotel budt gæster velkommen, og med sin fantastiske beliggenhed kan du opleve alt det bedste ved Skagen lige uden for hoteldøren. 

Hotellet er indrettet i pæne lyse farver, som får dig helt ned i gear. Det hyggelige hotel oser af feriestemning og ro, og de charmerende herskabelige detaljer er indbegrebet af Skagen. 
På Hotel Petit Skagen kan du finde fornuftige og overkommelige priser på et ferieophold i høj kvalitet. 

Tilbring pausen på dejlige lyse værelser

Imellem dine ferieaktiviteter er det dejligt at kunne tage en slapper på værelset og få en god nats søvn i rolige omgivelser. Hotellet tilbyder flere forskellige værelsestyper, så dit ferieophold er tilpasset dig og dine eventuelle ledsagere. 

Du kan booke et pænt og nydeligt standardværelse med dobbeltseng. Skal der skrues op for ekstra forkælelse på din ferie, tilbyder hotellet også et Deluxe værelse med tilhørende privat balkon. Så kan du nyde en rolig morgenstund i solens stråler eller en smuk solnedgang i eget selskab. 

Blandt værelsestyperne kan du også booke en charmerende ferielejlighed med plads til hele familien, et familieværelse idéelt til to voksne og to børn, eller indlogere de større børn på et triple værelse. 

Mulighederne er mange på det lille hotel, hvor du kan finde værelsestyper, der passer lige til dig. På alle værelser er der gratis WIFI. Du kan også nyde godt af friskbrygget kaffe på alle værelser, uden det koster dig ekstra. 

Har du bilen med dig på ferie, tilbyder hotellet også egen parkering mod betaling. 

Nabo til skønne oplevelser

Hotel Petit har en unik placering på det skagenske bykort. Hotellet ligger lige ved gågaden, som bugner af små hyggelige forretninger. Her kan du gå og snuse til lokale specialiteter, og lade dig imponere over smukt håndværk og lækkert design. Den garvede shopper kan snildt få time efter time til at gå i de skønne butikker. 

Vil du vende hjem fra ferien med noget helt særligt på opleveren? Et besøg på Skagens Museum vil sent gå i glemmebogen, hvor du vil blive blæst bagover af de betagende malerier fra de verdensberømte Skagensmalere. Denne oplevelse må du absolut ikke snyde dig selv for. Det vil være et interessant indspark for kunstinteresserede såvel som for nysgerrige sjæle. 

Tæt på autentiske omgivelser

Skagen er og bliver et helt unikt spot på det danske landkort. Geografisk er byen placeret på toppen af Danmark, men bestemt også, når det kommer til uforglemmelige oplevelser.

Hotellet ligger også tæt på den hyggelige lystbådehavn, hvor man fornemmer, hvordan det travle havneliv daterer langt tilbage i historien. Den anerkendte Sønderstrand er også kun en kort gåtur væk, hvor du kan lade fødderne glide ned i fløjlsblødt sand og forelske dig i udsigten til Vippefyret. 

Tilbring en dejlig og afslappende ferie i Skagen på Hotel Petit. 

 

 

Hotel Petit

Tlf. +45 98 44 11 99

welcome@hotelpetit.dk

www.hotelpetit.dk

Oplev den hyggelige morgenmadsrestaurant på Hotel Petit

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Holstvej 4

9990 Skagen

Koordinater

Længdegrad : 10.592213

Breddegrad : 57.722634