Toppen af Danmark
Nyd den fantastiske arkitektur på Hotel Plesner i Skagen

Hotel Plesner

Hotel Plesner ligger lige midt i byen, og her er en helt særlig badehotels stemning, der indbyder til afslapning og hygge.

Det historiske Hotel Plesner ligger i gåafstand til byens museer, havnen og badestranden og der er kun få skridt til centrum. Hotellet har en afslappet og uformel stemning, hvor hver gæst bliver kræset om, og der er plads til både badetøfler og habitter.

Hotellet blev grundlagt i 1906, og det er oprindeligt bygget som privat bolig af skagensarkitekten Ulrik Plesner. Hvis væggene kunne tale, ville de fortælle mange gode historier fra bygningens liv.

I nutiden er alle hotellets værelser indrettet i en indbydende lys og skandinavisk stil. Ikke to værelser er ens - hverken i størrelse eller indretning, dog har alle en dejlig behagelig Hästens seng, så du er sikret en god nattesøvn. 

Hotellet har også en egen privat gårdhave, der ligger som en grøn oase, hvor du kan slappe af i liggestole og nyde solen. Gårdhaven er afskærmet, og en del er forbeholdt hotellets gæster. 

Den lækre morgenbuffet byder på friskbagt brød, hjemmelavede specialiteter og ikke mindst en herlig hybenkompot. Efter endt morgenmad er du helt klar til alt hvad Skagen byder på.

Hotel Plesner

Tlf. +45 98 44 68 44

plesner@hotelplesner.dk

www.hotelplesner.dk

Badehotels stemning på Hotel Plesner i Skagen

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Holstvej 8

9990 Skagen

Koordinater

Længdegrad : 10.593002

Breddegrad : 57.722238