Sommerhus sæby
Hvor vil du sove i din ferie

Overnatning i Skagen

Hvor skal jeg sove i Skagen?

Det er er godt spørgsmål, for der er så mange forskellige muligheder. Men sikkert er, at du nok skal finde det perfekte for dig. Vi er forkælet med alt fra historiske badehoteller til hyggelige private værelser og alt der imellem. 

Sommerhuse i Skagen

Ferie i sommerhus er ægte hygge og ren afslapning for hele familien. I Skagen er der flere udlejere, så udvalget af sommerhuse er stort.

Hoteller i Skagen

I Skagen Området finder du både moderne hoteller med høj komfort og hoteller, hvor atmosfære og autenticitet giver ferien en ekstra dimension samt et moderne vandrerhjem. Og uanset hvad du vælger, vil vi gøre alt for at gøre dit ophold vellykket og mindeværdigt.

Camping i Skagen

I Skagen Området kan du finde lige præcis den campingplads, der opfylder dine ønsker. Om du vil bo tæt på Skagen by, ved Råbjerg Mile eller direkte ved stranden. Campingpladserne i Skagen området er alle forskellige, men kvaliteten er høj og faciliteterne gode.

Bed and Breakfast Skagen

Ønsker du at bo i omgivelser, der minder mere om dit eget hjem, så er bed and breakfast måske dit foretrukne valg? I Skagen er der flere B&B, som alle er utroligt hyggelige.

Feriecentre i Skagen

I Skagen ligger der flere feriecentre og ferielejligheder med en masse aktiviteter, som danner rammen om den perfekte ferie, hvad enten du er med eller uden børn.

Privat ferieboligudlejning Skagen

Lej en privat feriebolig i Skagen, se her, hvor du kan bo, og hvem du skal kontakte.

Vandrerhjem og Lejrskoler

Skagen er et af Danmarks mest eftertragtede steder at tage hen på lejrskole - derfor anbefaler vi at du booker dit ophold i meget god tid. Skagen har rigtig mange aktivitetsmuligheder for lejrskoler - læs mere om alle disse og meget mere i vores Lejrskolemanual

Privat værelsesudlejning i Skagen

Ønsker du den helt private oplevelse, så prøv at overnatte i private hjem. Se her hvilke udlejere der er i Skagen.